All inclusive hos C/O

11 december 2023

Revelop satsade på coworking med start redan 2016. Med sitt C/O-koncept erbjuder de all inclusive på riktigt med målet att ge sina kunder en arbetsplatsupplevelse i särklass till marknadens bästa pris. Där allt ingår. Just nu finns det fyra anläggningar i Stockholm och en i Göteborg, men under första kvartalet nästa år etableras ytterligare en anläggning i Mölndal.

revelop webb.jpg
Gabriel Andersson, affärsområdeschef C/O. Bilder: Revelop

Sedan C/O lanserades vid årsskiftet 2016 har behovet av flexibla kontorslösningar bara blivit större och C/O har utvecklats till en smart premiumprodukt med hög hållbarhetsprofil, som drivs i egen regi. Här arbetar hyresgästerna i en schysst miljö, utan att betala extra för det som inte behövs.


Vårt erbjudande är brett, med smarta kontor som passar de flesta i form av både öppna lounge-platser och egna rum.

– Det kunderna uppskattar mest med vårt C/O-koncept är enkelheten i att allt ingår och dessutom sitter man i en miljö som håller hög designklass, allt till ett rimligt pris, menar Gabriel Andersson, affärsområdeschef C/O. Och när jag säger att allt ingår så menar jag verkligen det. På C/O ingår alltid tjänster som hos andra ibland kostar extra, vi tar exempelvis inte betalt för vare sig fler accesser, mötesrum, kaffe eller utskrifter.


brett, flexibelt och nära

Just mixen av snygg inredning, bra sociala ytor, fräscha mötesrum och ett kök med bra kaffe är det som krävs för att skapa en bra arbetsmiljö där man kan arbeta effektivt, eller träffa andra för att byta idéer, knyta kontakter eller bara ta en fika, menar Revelop. Och hittills har det visat sig vara ett framgångskoncept. Första anläggningen i Kista har nu fått sällskap av tre till i Stockholmsområdet, i Bredden, Haninge och Sollentuna, och förra året öppnades den första anläggningen i Göteborgsområdet, i Hisinge Hus. Samtliga anläggningar har byggts ut både en och två gånger. Och det är alla typer av hyresgäster som hittar in.


– Vårt erbjudande är brett, med smarta kontor som passar de flesta i form av både öppna lounge-platser och egna rum. Vi har företag som hyr allt från 5 kvm upp till 450 kvm. Men den stora gemensamma nämnaren för de företag som väljer oss är absolut att våra anläggningar ligger nära deras hem.


En annan anledning att välja C/O är givetvis flexibiliteten.


– Eftersom vi tycker det är roligt när det går bra för våra kunder har vi flexibla kontrakt så att det ska vara enkelt att växa i våra lokaler. Och skulle du stå inför tuffa tider är det givetvis även enkelt att skala ner.


Mölndal följs av fler

Att Revelop satsar på ytterligare en anläggning i Göteborgsområdet är helt enkelt för att de 700 kvm, med sina 70 arbetsplatser i Hisinge Hus, redan är fullt uthyrda. Så bara ett år efter första anläggningen i Göteborg intensifieras satsningen och nya C/O i Mölndal öppnar redan under första kvartalet 2024.


– Att det har gått så fort att belägga den första C/O-anläggningen i Göteborg visar att vi ligger helt rätt med vår satsning och att marknaden är mogen för mer, säger Gabriel Andersson.


C/O i Mölndal öppnar i fastigheten Hästägaren 3 och kommer kunna erbjuda nästan 800 kvm fördelat på 25 kontorsrum, plus delade ytor. Med den nya anläggningen omfattar C/O 12 800 kvm i sammanlagt sex fastigheter i Stockholm och Göteborg.


– I Mölndal bygger vi en helt ny anläggning som kommer att husera cirka 70 personer vid full beläggning. Vi ser en stor potential i läget som har ett stort upptagningsområde med många bostäder i kombination med bra kommunikationer och tillgång till parkeringsplatser.


Vi gläds över att kunderna i Göteborg uppskattar våra C/O-anläggningar vilket också understryker att behovet av prisvärda kvalitativa premiumkontor nära människors bostad är stort, fortsätter Gabriel Andersson.


– Vi tror att många uppskattar vårt all inclusive-koncept där allt ingår för att lättare hålla koll på kostnaderna. Mölndal och fastigheten som vi nu etablerar i är som gjort för C/O. Vi etablerar endast C/O-anläggningar i egenägda fastigheter, därför påverkas vi mycket av hur vårt bestånd ser ut. Med det sagt har vi flertalet potentiella anläggningar som vi tittar på för 2024.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.