AL hyr ut i Sickla Front

14 januari 2020

Befintliga hyresgästen Intrum flyttar in på drygt 3 000 kvm i Sickla Front. "Vi är väldigt glada att Intrum fortsättningsvis väljer Sickla som bas för sitt huvudkontor och Sverigekontor.

Foto: Erik Lefvander

Sickla Front etapp II består av två hus om totalt 25 000 kvm. Största hyresgäster i fastigheten är Domstolsverkets tre verksamheter Nacka tingsrätt, Mark- och miljödomstolen samt Hyres- och arrendenämnden som tillsammans hyr totalt 11 000 kvm. Nu är det också klart att bolaget Intrum flyttar in på drygt 3 000 kvm. 

– Vi är väldigt glada att Intrum fortsättningsvis väljer Sickla som bas för sitt huvudkontor och Sverigekontor. Vi har ett nästan tjugoårigt samarbete och bakom oss och det känns väldigt bra att få förtroendet att vara med och utveckla deras nya kontor för framtiden, säger Robert Otterstål, fastighetschef västra Sickla på Atrium Ljungberg, i ett utskick. 

I Sickla Front får nu Intrum möjligheten att ställa om till ett modernt och aktivitetsbaserat arbetssätt. 

– Vi genomförde en mätning som visade att vi använder våra fasta arbetsplatser ungefär hälften av dagen. Vi bestämde oss för att bygga en ny behovsanpassad arbetsmiljö som ger möjlighet för våra kollegor att mötas och samarbeta på ett nytt sätt. Det hjälper oss att bygga den kultur vi vill ha för framtiden. Ett stort plus var att den miljön gick att hitta i Sickla, där vi trivs och har varit etablerade i många år, säger HR-chef Rakel Segefalk Intrum Sverige AB.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.