90 procent uthyrt

1 februari 2022

Kungsleden, ett dotterbolag till Castellum, har skrivit ett hyresavtal med Gräsvårdsmaskiner AB (GVM) om 3,5 år. Uthyrningen omfattar både lager- och kontorsyta i Kungsledens fastighet Holkyxan 6 i Malmö. I och med uthyrningen till GVM så är nu fastigheten uthyrd till 90 procent.

Kungsleden_webben.jpg
Bild: Kungsleden

GVM är i dag en av de ledande marknadsaktörerna inom den professionella grönytebranschen i landet och finns på fyra strategiskt viktiga orter runt om i Sverige, däribland Malmö.

GVM i Malmö expanderar och behövde större utställningsytor, större verkstad och lager. GVM var även i behov av ett större kontor. Samtidigt var GVM måna om att ha en strategiskt bra placering geografiskt med tanke på att en betydande del av företagets kunder är lokaliserade i och runt Malmö. 

Valet föll på Kungsledens fastighet Holkyxan 6 på Bronsyxegatan i Malmö, där GVM från och med år 2022 ska hyra en kontorsyta på 650 kvm och lagerlokaler på 3 562 kvm.


- Fastigheten på Bronsyxegatan 13 fann vi vara ett bra alternativ baserat på den kravprofil vi hade satt upp som innehöll krav på både god intern och extern logistik, berättar Jon Fundahn, VD Gräsvårdsmaskiner AB.  

I och med uthyrningen till GVM så är nu fastigheten uthyrd till 90 procent.

- Det känns väldigt bra att kunna erbjuda både lokaler och läge som så väl passar GVMs utvecklingsbehov, konstaterar Ulrica Sjöswärd Regionchef Göteborg/Malmö Kungsleden.

Inflyttning kommer att ske i två etapper. GVM kommer få tillträde till kontorslokalerna redan i januari 2022 och lagerlokalerna från och med 1 april 2022.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.