40 000 nya kvm i Malmö

7 april 2020

Colliers har vunnit uppdraget att hyra ut cirka 40 000 kvm nyproducerat lager i Malmö åt MG Real Estate. Det är Malmö Stad som fått klartecken att sälja 66 500 kvm mark i Norra Hamnen till MG Real Estate, som har för avsikt att bygga en logistik- och kontorsanläggning i området under namnet Malmö Industrial Park.

MG.jpg
Bild: MG Real Estate

MG Real Estate är den första utomnordiska aktören som köper mark i området. De är sedan tidigare framgångsrika i Danmark och framgången och efterfrågan gör att de vill expandera i Norden.

- Vi jobbar nu aktivt med att presentera denna långsiktiga möjlighet för hyresgäster i Öresundsregionen, berättar Anders Johansson, Associate Director Industrial & Logistics på Colliers.

- Vi har alltid haft ett starkt samarbete med Colliers internationellt. Därför var det ett naturligt val att använda oss av Colliers svenska team för att hyra ut MG Park Malmö. Vi har tro på deras kapacitet och ser fram emot ett effektivt teamwork, säger Christopher Wiingaard Thomsen, Commercial Manager Nordics på MG Real Estate.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.