Kontorshotell, Vasagatan 16, Norrmalm, Stockholm

  • 9–5 000 m²
  • Omgående

Vasagatan 16


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 9–5 000 m²
Adress Vasagatan 16
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1937
Renoveringsår 2016
Hiss Ja
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41944800

Beskrivning

Mer centralt blir det inte, på första våningen i Klara C på Vasagatan 16 hittar du Convendum.

Convendum erbjuder kontor från 9 kvm upp till 2 350 kvm. Det finns både långsiktiga lösningar med flexibla avtal och korttidslösningar från 1 månad och uppåt.

LOCATION
På första våningen i Klara C på Vasagatan 16 i centrala Stockholm hittar du Convendum. Ett modernt workspace center med flexibla kontorslösningar i en personlig miljö. Läget är i direkt anslutning till Centralstationen med goda kommunikationsmöjligheter i Stockholm city.

MEMBERSHIP
Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar.
Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga workspace centers. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité.
Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.Pris: från 11 950 SEK/månad.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck.
Pris: från 280 SEK/timme.

BENEFITS
Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

Convendum möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna workspace centers i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga enheter och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra centers är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

Parkering

Nej

Service

Inom promenadavstånd finns några av Sveriges bästa restauranger och hotell. Samt all service du behöver. Post, bank, butiker och varuhus.

Övrigt

Mittemot Centralstationen. Nästan en halv miljon resenärer passerar Centralen varje dag.
Med sin adress Vasagatan 16 har man en vacker omgivning såsom det ikoniska Stockholm, Stadshusets siluett, Riddarfjärdens glitter och Söders höjder. Det blir inte mer Stockholm än så här.


Karta

Bilder på lokalen