Kontor, Valhallavägen 117 N, Östermalm, Stockholm

  • 971 m²
  • 20230801


Lokaltyp Kontor
Total yta 971 m²
Adress Valhallavägen 117 N
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1877
Renoveringsår 2009
Tillträde 20230801
Objektsnummer 41938673

Beskrivning

Tänk att jobba i en sekelskifteslokal där modernt möter tidstypiska detaljer från förra seklet. Med vackra ljusinsläpp från stora bågformade fönster, trägolv och ljust målade väggar. Ytorna är blandade med stora arbetsytor, kontorsrum, små samtalsrum och rum för möten. I pentryt med touchdown-platser finns plats för många som kan äta lunch tillsammans eller ha spontana möten och pauser. På detta kontor på 971 kvadratmeter får upp till 70 kollegor minst sagt en kreativ arbetsmiljö med möjlighet till ett flexibelt sätt att arbeta. 

Fastighet med anor, bra för cykelpendlaren och smidigt läge Adressen bjuder på ett bra läge där arbete möter möjligheten att få in träning eller ta en utomhuslunch. Hit är det enkelt att ta sig med tunnelbana eller buss. Lunchärenden gör ni smidigt på Karlaplan några minuter bort alternativt tar en trevlig promenad ner till Östermalmstorg. T-banestation Stadion finns i stort sätt utanför dörren och knutpunkten Tekniska högskolan/Östra station med bussar, Roslagsbanan och tunnelbana ligger på gångavstånd. Bara en bit bort åt vartdera hållet ligger Humlegården, för parkhäng och naturområdet Gärdet, där det går att ta en tur på längdskidor på vintern.

Dessutom har ni en ny fin parkmiljö precis utanför där ni även hittar SATS som ligger i samma fastighet. I huset erbjuds garage med laddplatser. För er som cykelpendlar är det enkelt då cykelställ, låsta rum, servicestation och omklädningsrum erbjuds. Fastigheten från 1870-talet är en vacker gammal regementsbyggnad som är varsamt renoverad och  miljöcertifierad med LEED Guld (www.sgbc.se/certifiering/leed).   Välkommen att boka visning av denna fina lokal!

Kommunikationer

Lokaltrafik Tunnelbanestationen Stadion (röd linje) finns med en nedgång precis mellan fastighetenoch Kungliga Musikhögskolan. Stomlinje 1 och 4 för innerstadsbussar passerar i utanför fastigheten och inom gångavständ finns även Tekniska Högskolan/Östra station som är knutpunkt för bussar, tunnelbana och Roslagsbanan. Länk till SL:s webbplats

Parkering

Ett garage med ca. 300 p-platser hör till fastigheten och här finns idag lediga platser.  Garagets öppettider är 07:00-18:00. För åtkomst till garaget utöver dessa öppettider kan hyresgäster beställa passerbrickor av APCOA. Takhöjden i garaget är 2,10 meter. Hyr parkeringsplats Apcoa Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser. Vill du hyra en p-plats eller abonnera på ett parkeringstillstånd med oreserverad plats? Kontakta Apcoas kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70, maila till  vasakronan@apcoa.se  eller gå in på hemsidan  www.apcoa.se .

Service

Restauranger och shopping Inom 5 minuters gångavstånd finns Fältöverstens köpcentrum med ett stort utbud av butiker, restauranger m.m. I närområdet finns även en livsmedelsbutik, sushirestaurang samt ett antal mindre lunchrestauranger och caféer. Hälsa och träning SATS Stadion finns i fastigheten


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen