Kontor, Vaksalagatan 16, City, Uppsala

  • 330 m²

Central kontorslokal med två egna terrasser


Lokaltyp Kontor
Total yta 330 m²
Adress Vaksalagatan 16
Område City
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Våning 4
Objektsnummer 41957262
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till denna fina kontorslokal i ett mycket attraktivt läge. Lokalen erbjuder fina detaljer såsom höga teakfönster och två egna terrassytor som möjliggör för er att arbeta ute delar av dagen, ta en avkopplande fika eller varför inte nyttja ytan för en after work med kollegorna.
I och med att lokalen har delats av från en större yta så finns visst behov av anpassning vilket möjliggör för er att få vara med och påverka den slutgiltiga planlösningen för att verkligen skapa en lokal för er att trivas i.
Läget vid korsningen Kungsgatan/Vaksalagatan kan knappast bli mer centralt. På några minuter promenerar du till Resecentrum eller Stora Torget och flertalet busslinjer stannar intill fastigheten. På fastigheten finns även garage för parkering av både bilar och cyklar.

Kommunikationer

Till fastigheten är det lätt att ta sig hållbart med tåg buss, elbil eller cykel. Buss stannar precis utanför.

Planlösning

Lokalen kommer att anpassas tillsammans med blivande hyresgäst. Här är lätt att skapa en trevlig blandning av landskap, konferensytor och samtals-/teamsrum.
Kök och matplats placeras med fördel i anslutning till er egna terrass i soligt läge. Ytterligare en terrass finns mot trevlig innergård.

Här finns stora möjligheter att skapa en stimulerande och produktiv arbetsmiljö anpassad efter ert behov. Berätta om dina önskemål så tar vi fram en lösning tillsammans.

Parkering

Garageplatser finns att hyra. Även med laddmöjlighet. Det finns även möjlighet att parkera cykeln i låst garage.

Service

Direkt närhet till hela citys utbud av restauranger, butiker och service.

Övrigt

På fastigheten finns tre huskroppar. Den minsta, Tingshuset, är från 1903 medan den del som tidigare i folkmun har kallats "Sparbankshuset" är från 1970. Den nya kontorsbyggnaden, Kungspassagen stod färdig under 2021. Kungspassagen är byggd i enlighet Well Building Standard och även certifierad i enlighet med Miljöbyggnad guld. Högst upp i Kungspassagen finns en stor takterrass med växtbäddar, loungeytor och utekontorsarbetsplatser. Här finns också ett stort konferensrum som går att hyra.


Karta

Bilder på lokalen