Butikslokal, Torgny Segerstedts Allé 92 B, Rosendal, Uppsala

  • 43 m²
  • Enligt överenskommelse

Nyproducerad butikslokal på huvudstråket Torgny Segerstedts Allé


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 43 m²
Adress Torgny Segerstedts Allé 92 B
Område Rosendal
Publicerad 2023-11-17
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41963809
Bifogade filer

Beskrivning

I ett av Rosendals mest centrala lägen bygger vi just nu ett flerbostadshus med flera lokaler i gatuplan som bidrar till torgets livfullhet. Lokalerna beräknas stå klara under Q1 2024 och bostadshyresgästerna flyttar in mellan sommaren 2023 och våren 2024. Förutom butikslokalen kommer det att finnas tandläkare, restaurang och café i fastigheten.

Torgny Segerstedts allé är Rosendals pulsåder och här byggs denna ljusa och fräscha butikslokal om 43 kvm. Allt eftersom Rosendal växer ökar utbudet av service runt om i stadsdelen och det här är ett perfekt läge på paradgatan!

Kollektivtrafiken går längs huvudstråket Torgny Segerstedts allé och 3 busslinjer stannar precis vid torget.

Rosendal är en ny stadsdel i södra Uppsala som växer fram och i området kommer det finnas 5 000 bostäder när området är färdigbyggt.

Rosendals multihus med idrott, kultur och musikupplevelser beräknas stå klart under hösten 2024. Multihuset kommer att ligga i anslutning till Rosendals Torg och den nya skolan.

Omgivning

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.


Karta

Bilder på lokalen