Lagerlokal, Timmervägen 5, Härnösand Ö, Utansjö

  • 100–20 000 m²
  • Enligt överenskommelse

Utansjöverken är en större industrifastighet strategiskt belägen i Härnösand mellan Sundsvall, Örnsköldsvik, Kramfors och Sollefteå.


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor / Produktionslokal / Övrig lokal / Mark / tomt / Verkstad
Total yta 100–20 000 m²
Adress Timmervägen 5
Område Härnösand Ö
Kommun Härnösands kommun
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952988

Beskrivning

Utansjöverken är en större industrifastighet strategiskt belägen i Härnösand mellan Sundsvall, Örnsköldsvik, Kramfors och Sollefteå.

Fastigheten erbjuder generösa volymer av industri och lagerytor fördelade mellan flertalet byggnader i olika storlekar på ett eget inhägnat och bevakat område. Vi har kallmagasin, produktionslokaler, kontorslokaler och uppställningsytor tillgängliga. Stora öppna ytor, högt i tak och stora portar gör att vi kan upplåta de flesta verksamheter på området.

Fastigheten har ett område på ca. 165ha mark med 2 stora magasin, industrilokaler, garage och kontorslokaler. Det finns även ca. 10ha med möjliga uppställningsytor på området. Lokalerna kan hyras i befintligt skick eller anpassat efter kundens behov enligt överenskommelse.

Personalytor finns i form av fikarum, omklädningsrum, toalett, m.m. Det finns även möjlighet att hyra allt från mindre lokalytor på korttidskontrakt till möjlighet till kundanpassade lösningar, kontakta oss för vidare diskussion.

Kommunikationer

Fastigheten har goda kontakter genom anslutning till E4an samt dess 2 ISPS-klassade djuphamnar. Finns även en busshållplats utanför området.

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

E4, avfart 244 vid trafikplats Utansjö.

Skyltläge

Skyltmöjlighet finns.


Karta

Bilder på lokalen