Kontor, Tekla Thomassons g 11, Sege Park, Malmö

  • 400 m²
  • 1 rum
  • Enligt överenskommelse

Unik lokal för utställning, möten och kontor med karaktär och slående takhöjd i Sege Park som utvecklas till en ny stadsdel!


Lokaltyper Kontor / Studio / ateljé
Total yta 400 m²
Adress Tekla Thomassons g 11
Område Sege Park
Kommun Malmö kommun
Antal rum 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41973253

Beskrivning

Önskar ni en spännande och unik lokal med karaktär som har stort utrymme för idéer, inspiration och arbetsglädje?
Vi erbjuder 400 kvm med förmodligen Malmös högsta takhöjd där kreativiteten verkligen får plats och utrymme!

Verksamheterna inom denna fastighet ska bidra till granngemenskapen, vara till nytta för området och vända sig utåt, dvs vara öppen och publik. EJ lämpad för renodlat lager eller produktion!

Lokalen har en stor öppen yta med otrolig takhöjd och dekorativt innertak med synliga bjälkar. Bra ljusinsläpp från många fönster och en rustik industriell känsla. Flera entréer samt en stor markport. I anslutning till samma lokal finns en mindre del med egen entré i sluss, öppen yta samt toalett. Pentry och flera toaletter delas med andra hyresgäster i fastigheten.

Lokalen kan nyttjas som kontors- utställnings- och mötes-/samlingslokal.
Hur önskar ni nyttja lokalen? Vi lyssnar på era tankar och önskemål!

Belägen i Sege Park nära kommunikationer, många parkeringsmöjligheter, grönskande Beijersparken och bostäder med endast 4 km cykeltur till Malmö Centralstation.

Sege Park utvecklas till en ny modern stadsdel med bostäder och grönskande park med fokus på hållbarhet och resurser.

Omgivning

Härligt bostadsområde med parkmiljöer i närheten av Beijersparken med trevligt café, motionsmöjligheter och nära naturen.

Kommunikationer

Ca 4 km cykeltur in till Malmö Centralstation. Busshållplats ligger ett stenkast bort med stadsbuss till city. För bilpendlaren är det nära till Västkustvägen, Lundavägen, Stockholmsvägen och Ringlederna. Flera parkeringsmöjligheter finns på fastigheten samt intilliggande parkeringshuset.

Planlösning

En stor och öppen sal med markport (blått på ritningen) samt en mindre kontorsdel med WC (grönt på ritningen). Pentry och fler toaletter delas gemensamt i fastigheten (delar av det ofärgade på ritningen).

Parkering

Ja

Service

På Segevång och i Kirseberg finns handel, service, lunchrestauranger, samhällsservice med mera. Även Värnhem med Entré ligger nära med stort utbud av service och lunchrestauranger.

Vägbeskrivning

Se Google maps.

Övrigt

På fastigheten erbjuds möjlighet till parkeringsplatser samt även flera platser i det intilliggande parkeringshuset.


Karta