Kontor, Sveavägen 15 - hötorgsskrapa 2, City, Stockholm

  • 454 m²
  • 20241101


Lokaltyp Kontor
Total yta 454 m²
Adress Sveavägen 15 - hötorgsskrapa 2
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1962
Renoveringsår 1993/2000
Tillträde 20241101
Objektsnummer 41931721

Beskrivning

Passa på att ta plats på tolfte våningen med magnifik utsikt i omsorgsfullt renoverade Hötorgshus 2. Här kan ni skapa ert drömkontor för upp till 43 kollegor utan krångliga eller långa avtal. Lokalen är på 454 yteffektiva kvadratmeter och har fina ljusinsläpp genom de många panoramafönstren som också ger er den otroliga vyn över hela staden. Planlösningen är blandad och består av öppna kontorsytor, mötesrum och ett modernt pentry med plats för luncher eller kanske mingel med kollegor och kunder. Miljön i Sergelstan är levande och smidig med allt ni kan önska precis utanför dörren, vilket ger ännu fler plus i kanten.
Flexibla lokallösningar och avtalsformer - ni väljer Arkitekturen är unik, påkostad och modern med en tydlig karaktär. Ni väljer vilket kontorskoncept och inredningsval som passar er. Med Möblerat kontor flyttar ni in i ett kontor där ni bara slår er ner, startar igång era laptops och börjar jobba. Med Nyckelfärdigt finns basen och allt ni behöver på plats så då är det bara att ta med era egna möbler och flytta in. Läs mer om Möblerat kontor Läs mer om Nyckelfärdigt Välkomnande och välkänd fastighet med smarta och hållbara lösningar – i vakna Sergelstan Nu har Sergelgatan fått nytt liv och fortsätter utvecklas till en av Stockholms intressantaste platser med mat, möten, upplevelser och shopping. Fastigheten är ikonisk och har genomgått en varsam totalrenovering, där vi nu kan erbjuda moderna kontor med fokus på hållbara, medvetna och ergonomiska lösningar. Dessutom miljöcertifierat enligt Leed Platinum. Den här lokalen är för er som vill passa på att ta plats när nya myllrande Sergelstan växer fram! Läs mer om Hötorgshus 2 Intresserad av ett nytt spännande kontor? Välkommen att boka visning! 

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationsplatser i Stockholm city. Arlanda Express - 7 min Citybanan och T-centralen - 5 min Stockholms centralstation - 7 min Tunnelbana Närmsta T-banestationär Hötorget, men det är även nära till T-Centralen. Bussförbindelser Bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, bland annat från Kungsgatan och Sveavägen vid Hötorget.

Parkering

Hötorgsgaraget har infart från Sveavägen 17 och Slöjdgatan 12. Maxhöjd för infart är 2,80 meter. Till Vasakronans garage i källarvåningarna råder dock maxhöjd på 2,10 meter. Parkeringsplatser finns att hyra i garaget. Garageytorna finner ni på plan -2 och -3 efter att ha passerat Aimo Parks anläggning. För att anmäla ert intresse för en parkeringsplats så gör ni det här . Om du har frågor kring fastighetens parkeringsplatser är du välkommen att kontakta biträdande Affärsansvarig eller Vasakronans kundservice.  Laddplatser Garaget under Skrapa 1 är utrustat med 60 laddplatser. Laddplatserna kan nyttjas av den som vill ladda sin elbil och som har ett aktivt parkeringstillstånd. Laddning betalas genom löpande tariff utefter förbrukning (för närvarande 3 kr/kWh) och kan ske via EpSpot-appen eller webbläsaren. Parkerar du tillfälligt är det smidigt att betala via Swish, men är du återkommande rekommenderar vi att använda dig av appen EpSpot för smidig hantering av din elförbrukning. Mer detaljerade instruktioner finns vid varje laddstolpe. För felanmälan, kontakta Vasakronans kundservice: 08-506 206 00 eller kundservice@vasakronan.se Öppettider Hötorgsgaraget:   Mån- Lör 06:00-23:00 Söndagar 08:00-23:00 Utfart dygnet runt. Det finns två alternativ för att komma ned till garaget och hämta bilen när garaget är stängt. Genom hissen på Sergelgatan : Det finns en hiss på Sergelgatan, mittemot Designtorget, som leder till garaget. För att få tillgång till hissen och därigenom till garaget krävs att bilens registreringsnummer matas in i kortläsaren. Genom kontorshissarna:  Det är möjligt att använda kontorshissarna för att komma ner till garaget. För att få tillgång till dessa hissar krävs egen passerbricka och personlig kod.   

Service

Generellt Läget mitt i Stockholm city är det bästa tänkbara och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker, biografer och saluhall. Strax intill ligger Hötorgshallen som erbjuder en kulinarisk rundresa över hela världen. På själva Hötorget finns Stockholms mest välbesökta torghandel. Bara ett par steg bort ligger Kungshallens matpalats. Hotell Scandic Klara - Ett 4-stjärnigt hotell beläget på Slöjdgatan 7. Haymarket By Scandic - Ett 4-stjärnigt hotell beläget på Hötorget 13-15. Konferens- och Evenemangsanläggningar. I Hötorgsskraporna driver Vasakronan Sergelkonferensen där ni som hyresgäst i Hötorgsskraporna har en exklusiv möjlighet att bli medlem. Medlemskapet är kostnadsfritt och som medlem får ni rabatterat pris om 20% och får tillgång till kundappen där ni själva kan boka mötesrum samt beställa mat och dryck snabb och smidigt.  För att bli medlem fyller ni i bifogat formulär och skickar till Biträdande Affärsansvarig.  Vill ni veta mer om Sergelkonferensen kan ni besöka vår hemsida på  Sergelkonferensen - Vasakronan .        Restauranger På gatuplan mot Sveavägen 17 hittar ni de populära hamburgarna från Bastard burgers . I fastighetens andra hörn, mot Sergelgatan, finner ni det nyöppnade Hötorgets kvarterskrog som serverar lunch, brunch och middag. En våning upp ligger Italienskan med en egen terrass och utsikt över Hötorget. Mellan Hötorgsskrapa 3 och 4 finner ni även restaurang  Atriet . Fler restauranger kommer att öppna successivt på Sergelgatan och Sveavägen.  I området finns två stora Foodcourt i närheten, Kungshallen samt Hötorgshallen. Utöver det ligger den populära sushirestaurangen Sushiyama i gallerian mellan det tredje och fjärde hötorgsskrapan. Här är det alltid full fart både på lunch och middag. Handel och shopping. När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus strax utanför dörren. På samma gata som fastigheten, ett stenkast bort ligger gågatan Sergelgatan som erbjuder ett varierat utbud av handelsaffärer. En bit bort men relativt nära finns Gallerian och NK. En bit längre upp på Regeringsgatan ligger Mood Stockholm, en galleria fylld med mode, kaféer och restauranger. Vid Hamngatan/Regeringsgatan sätter nyetableringar en ny prägel på stråket med Under Armour, Helly Hansen och Mango i spetsen. Träning och Hälsa Fitness24seven - Beläget på Sveavägen 13-15 Sats Hötorget - Beläget på Sveavägen 20 Crossfit Solid - Beläget i Hötorgsgaraget   Hötorgets vårdcentral AB - Beläget på Kungsgatan 48 Cityakuten Husläkarmottagning - Beläget på Apelbergsgatan 48


Karta

Bilder på lokalen