Kontorshotell, Strandvägen 1, Östermalm, Stockholm

  • 10–300 m²
  • Enligt ök

Strandvägen 1


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–300 m²
Adress Strandvägen 1
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1905
Renoveringsår 2013
Tillträde Enligt ök
Objektsnummer 41944799

Beskrivning

Nytt Coworking på Strandvägen 1

I hjärtat av Östermalm på Strandvägen 1 finner ni Convendum. Ett modernt Coworking-space med flexibla kontors- och konferenslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning finner ni Stureplan med all dess service. Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsbyte. Fokus här är att få medlemmarna att lyckas med sin kärnverksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukostar alla dagar.

Service

Mitt i Central Business District med stort antal restauranger och butiker. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

Övrigt

Som medlemmar på Convendum har ni tillgång till arbetsplatser i Lounge och Cowork ytor. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötesrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga Coworking-spaces. Här garanteras personlig service med hög flexibilitet. Pris 4 995 SEK/månad. Private Office är ett utmärkt alternativ för er som är i behov av eget låsbart kontor: Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris från 11 950 SEK/månad.


Karta

Bilder på lokalen