Kontor, Stora Nygatan 55, City, Malmö

  • 176 m²
  • Enligt ö.k
  • 29 333 - 41 800 kr/mån

Ledig kontorslokal mitt i centrala Malmö! Spännande lokal med många möjligheter belägen mitt i Malmös centrum! Lokalen ligger på markplan med stora skyltfönster mot Stora Nygatan, som är en av Malmös största gator. Här finns möjlighet att anpassa kontoret med olika planlösningar och / eller kombinera ytan med kontor och skyltning. Här finns alltså stora möjligheter att synas ordentligt för Malmöborna. Idag har lokalen en öppen planlösning, med ett konferensrum och ett litet pentry. Det finns ä...


Lokaltyp Kontor
Total yta 176 m²
Adress Stora Nygatan 55
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k
Objektsnummer 41947097
Områdeshyra 29 333 - 41 800 kr/mån
2 000 - 2 850 kr/m²/år

Beskrivning

Ledig kontorslokal mitt i centrala Malmö!
Spännande lokal med många möjligheter belägen mitt i Malmös centrum! Lokalen ligger på markplan med stora skyltfönster mot Stora Nygatan, som är en av Malmös största gator. Här finns möjlighet att anpassa kontoret med olika planlösningar och / eller kombinera ytan med kontor och skyltning. Här finns alltså stora möjligheter att synas ordentligt för Malmöborna. Idag har lokalen en öppen planlösning, med ett konferensrum och ett litet pentry. Det finns även ett badrum med tillhörande dusch.Fastigheten & kvarteret
På Gamla Väster är du i hjärtat av Malmös centrum. Det här är charmiga kvarter med smala gator, gatuhus och främst äldre fastigheter. För en del år sedan huserade det smått legendariska Wallmans Salonger här och i de lokalerna hittar du idag Pinchos restaurang. I huset finns såväl butikslokaler som kontor och lägenheter.

Kvarteret
Här är du verksam mitt i stadskärnan. Med Carl Gustavs torg och Engelbrektsgatan som granne har möjligheterna aldrig varit större. Här rörs sig tusentals människor varje dag under alla dagar av året. Här finns Malmös bästa butiker, caféer och restauranger bara ett stenkast från lokalen. Gamla Kyrkogården och Slottsparken är runt hörnet vilket skapar en mysig och härlig miljö.


Övrigt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Parkering: Finns
Yta: 176 kvm
Lokalytp: Butik
Service: Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd.


Kommunikation
Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. 10 minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar.

Parkering

Ja


Karta

Bilder på lokalen