Kontor, Stjärnplan 3, Malmö

  • 134 m²

Unik möjlighet: stiligt kontorshotell på en av Malmös bästa adresser!


Lokaltyp Kontor
Total yta 134 m²
Adress Stjärnplan 3
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41973352

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda möjligheten att hyra in ert företag på en större eller mindre yta i en av Malmös mest pampiga kontorsvillor, Stjärnplan 3 på Limhamn/Bellevue Sjösida.

På Stjärnplan kan vi från våren 2024 erbjuda möjlighet att hyra allt från enstaka kontorsrum om ca 10 kvm upp till ett helt våningsplan om ca 134 kvm. Alla utrymmen med fina ljusinsläpp och med hög och modern standard samt med möjlighet att hyra både möblerade och omöblerade kontor.

Det pampiga huset har starkt bidragit till Malmös entreprenörshistoria, något vi gärna berättar mer om vid visning! Det har smakfullt renoverats genom åren, där man bevarat äldre attribut som stuckaturer, burspråk och fiskbensparkett samtidigt som man mött upp med moderna anpassningar och uttryck. När man kommer in i lokalerna upplever man direkt en varm, genuin och ombonad känsla av ett gediget kontor.

Som hyresgäst har du tillgång till mycket representativa mötesutrymmen, bokningsbart konferensrum med plats för ca 16 personer, gemensamt pentry med trevlig matplats, fina uteplatser på den stora terassen, mysig lounge, osv. Under den varma årstiden tänds grillen med jämna mellanrum för förstklassig after work! Och självklart fins här både effektiv fiberanslutning och gott kaffe!

I hyran ingår bredband, el och parkering alldeles invid entrén på byggnadens framsida.

Våningsplan 1 och vindsvåningen är redan uthyrda. Nu fördelar vi rum på våning 2, varav ett rum har sin egen balkong! Rummen har olika storlekar från ca 10 kvm och uppåt, varav några rum med plats för 4-6 personer.
Här arbetar ni i en fantastisk miljö på ett lugnt och lättillgängligt läge, nära kommunikationer och service.
In till Malmös citykärna tar man sig på ca 10 minuter och till Copenhagen airport (Kastrup) tar det ca 20 minuter. Till Fair Playstadion med all typ av friskvård promenerar man på mindre än 5 minuter. Självklart finns det cyklar att låna för ärenden - eller varför inte ett dopp i havet på lunchen?!

Välkommen till Stjärnplan 3!


Karta