Kontor, Stigbergsliden 5, Masthugget, Göteborg

  • 70 m²
  • 10 500 - 17 500 kr/mån

Välkommen till Stigbergshuset på Stigbergsliden 5. Här kan vi nu erbjuda en kontorslokal om 70 kvadratmeter med en planlösning som består av öppen kontorsyta samt tre kontorsrum, ett pentry och en toalett med dusch. Med tillgång till en gemensam stor och fin takterrass ges fantastisk utsikt över kanalen och Göteborg. Närhet till all möjlig service och kommunikationer. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 70 m²
Adress Stigbergsliden 5
Område Masthugget
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41973691
Områdeshyra 10 500 - 17 500 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Stigbergshuset på Stigbergsliden 5. Här kan vi nu erbjuda en kontorslokal om 70 kvadratmeter med en planlösning som består av öppen kontorsyta samt tre kontorsrum, ett pentry och en toalett med dusch. Med tillgång till en gemensam stor och fin takterrass ges fantastisk utsikt över kanalen och Göteborg.
Närhet till all möjlig service och kommunikationer. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Omgivning

Stigbergshuset ligger precis vid Stigbergstorget som erbjuder all typ av service. Detta är ett område under expansionsfas som präglas av Majornas unika karaktär.

Här finns butiker, restauranger och olika sociala plattformar som exempelvis fik, bowling och biljard. En varm sommardag föredras lunchen högst upp i huset på en av Göteborgs bästa takterrasser.

Kommunikationer

Kollektivtrafik: Stigbergstorgets hållplats ligger precis utanför entrén till Stigbergshuset. Till Järntorget, som är en av Göteborgs större knutpunkter, tar det inte mer än 3–4 minuter med spårvagn.

Här är dessutom bra cykelförbindelser och med bil kommer du snabbt ut på leden.

Parkering

Nej

Skyltläge

Nej


Karta

Bilder på lokalen