Verkstad, Stenhuggaregatan 4, Holmsund

  • 150 m²
  • 2014-01-01


Lokaltyp Verkstad
Total yta 150 m²
Adress Stenhuggaregatan 4
Kommun Umeå kommun
Byggår 1975
Renoveringsår 1994
Hiss Nej
Tillgänglighet Lastbil
Våning Bottenvåning
Takhöjd 2,7-5
Tillträde 2014-01-01
Objektsnummer 41823476
Bifogade filer

Beskrivning

En lokal lämplig som lagerlokal, verkstad, industri mm. Lokalen ligger i Sandviks industriområde i Holmsund. Den är ca 150 kvadratmeter och hyrs ut uppvärmd med luftburen golvvärme. Det finns punktutsug och en avgasskena i lokalen.Lokalen är i dagsläget ca 300 kvadratmeter stor men kommer att delas av till annan hyresgäst till 2013-12-01. Ny port kommer därför att monteras in till lokalen. Tillgång till wc finns. Färdiga kontorsrum finns i anslutning till lokalen. Omklädningsrum kan hyras till. Det finns gott om parkeringar. Lokalen är ursprungligen byggd för AMU-centers fordonsutbildning så det är rejäla lokaler.

Lokalen ligger 16 km bilväg räknat från umeå centrum. Det tar 20 minuter med bil.

Omgivning

Lokalen ligger i Sandviks industriområde i Holmsund. Det är älvs/havsutsikt från lokalen och det finns fina möjligheter till lunchpromenader i området. Det finns gott om ytor för parkering mm. runt lokalen. För den båtintresserade finns möjlighet att nå lokalen via båt.

Kommunikationer

För att åka kommunalt är det bussar som gäller. Det går drygt 30 turer med buss vardagar mellan Umeå och Holmsund. Närmaste busshållplats ligger ca 500 meter från lokalen.
Det är 13 km till Umeå City Airport, flygplatsen. Det tar ca 15 minuter med bil.
Umeå hamn ligger endast 2-3 kilometer bort. Det går lätt att ta sig ända fram till lokalen med långtradare om det skulle behövas.

Planlösning

Ungefär 117 kvadratmeter av lokalen har en takhöjd på över 5 meter, men den lägsta fria höjden under avgasskenor mm är ca 4,5 meter. I en knapp tredjedel av lokalen finns ett undertak som ligger på ca 2,7 m i takhöjd. Undertaket borträknat är takhöjden ca 3,60 i den delen. Lågdelen kan fungera bra som personaldel med fikarum och kontor om man vill men även den delen kan användas som verkstad, lager eller annat ändamål.

Parkering

ja

Service

I Holmsund finns restauranger, matvauaffär, bank, hotell mm.

Vägbeskrivning

Åk från Umeå mot Holmsund på södra sidan av älven (Obbolasidan) längs E12:an. Kör över Umeälven. På norra älvsstranden svänger du direkt till vänster. Kör 400 meter och sväng vänster in på Stenhuggaregatan. På baksidan av den andra byggnaden som ligger p

Skyltläge

Goda skyltningsmöjigheter finns.

Närliggande företag

Lernia Utbildning, Sjöbodarnas Rökeri, Hydraulkonsult AB, Umeå Kommun, Skorstensfolket, M-Schakt, Sandviks Plast, Löbe Granit AB, Bröderna Jonssons Åkeri m. fl.

Uppvärmning

Fjärrvärme, Centralvärme, Luftburen värme


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen