Kontor, Skeppsgatan 9, Västra Hamnen, Malmö

  • 495 m²

Ljus lokal om 495 kvm, väl anpassad med stora öppna ytor vilket bidrar till att man kan disponera den på ett effektivt och flexibelt sätt. Fastigheten ligger lättillgängligt och har en modern byggnad med trevlig entré och ingång från två sidor. Härliga fönsterpartier med mycket grönska utanför. Goda kommunikationsmöjligheter och nära till Malmö Centralstation. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 495 m²
Adress Skeppsgatan 9
Område Västra Hamnen
Byggår 2004
Objektsnummer 41884614

Beskrivning

Ljus lokal om 495 kvm, väl anpassad med stora öppna ytor vilket bidrar till att man kan disponera den på ett effektivt och flexibelt sätt.

Fastigheten ligger lättillgängligt och har en modern byggnad med trevlig entré och ingång från två sidor. Härliga fönsterpartier med mycket grönska utanför. Goda kommunikationsmöjligheter och nära till Malmö Centralstation.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter.
Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

I anslutning till fastigheten finns markparkering för hyresgäster som P-Malmö ansvarar för. För mer information om priser och månadsabonnemang kontakta P-Malmö .

Besökare använder parkeringsplatsern

Service

I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockum fritidsanläggning.

För mer information om fritidsanläggningen se Kockum Fritid .


Bilder på lokalen