Butikslokal, Södra Förstadsgatan 21, City, Malmö

  • 104 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 13 000 - 23 833 kr/mån

Unik affärsmöjlighet i hjärtat av Malmö! Välkommen till Södra Förstadsgatan 21 – en exceptionell plats för ditt nästa framgångsrika affärsäventyr! Denna rymliga 104 kvadratmeters lokal, med stora fönster mot den pulserande gågatan, erbjuder en enastående möjlighet för dig att skapa din drömbutik. Beläget mitt på Malmös populära gågata, är detta ett strategiskt läge som drar till sig en konstant ström av besökare och potentiella kunder. Den tomma ytan ger dig friheten att forma butiken precis...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 104 m²
Adress Södra Förstadsgatan 21
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41970700
Områdeshyra 13 000 - 23 833 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Unik affärsmöjlighet i hjärtat av Malmö!
Välkommen till Södra Förstadsgatan 21 – en exceptionell plats för ditt nästa framgångsrika affärsäventyr! Denna rymliga 104 kvadratmeters lokal, med stora fönster mot den pulserande gågatan, erbjuder en enastående möjlighet för dig att skapa din drömbutik.

Beläget mitt på Malmös populära gågata, är detta ett strategiskt läge som drar till sig en konstant ström av besökare och potentiella kunder. Den tomma ytan ger dig friheten att forma butiken precis enligt dina visioner. Skapa den optimala layouten för att framhäva dina produkter och skapa en minnesvärd kundupplevelse.

Denna blanka canvas väntar på att bli fylld med din affärsidé och kreativitet. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot en blomstrande framtid på Södra Förstadsgatan 21!

Fastigheten & kvarteret
Björnen 5 är den lilla, moderna och charmiga fastigheten byggd 1986. Fasaden består av ljus tegel.

Här i City befinner du dig i centrala Malmö med livfulla och kreativa kvarter precis runt knuten. All service du behöver finns inom gångavstånd, välj bland många olika restauranger, butiker och kulturella upplevelser.

Behövs en stund avkoppling finns härliga parker att ta del av, Pildammsparken eller Slottsparken för att nämna två.

Övrigt
Fastighet: Blandfastighet med butiker på markplan.
Byggår: 1986
Yta: 104 kvm
Service: Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommunikation
Triangel Stationen ligger ca 5 minuter promenad bort och därifrån tar du dig till flygplatsen i Köpenhamn på 20 minuter, eller så åker du norrut mot Göteborg. Även flera busslinjer passerar Triangeln, men det mesta i närområdet når du lättast med en skön promenad.

Parkering

Nej


Karta

Bilder på lokalen