Kontor, Ringugnsgatan 8, Limhamn, Malmö

  • 824 m²

Trevligt lager och kontor på Limhamn. Parkering utanför


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 824 m²
Adress Ringugnsgatan 8
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41971603

Beskrivning

Välkommen att stiga in genom denna ljusa glasentrén och upptäck denna charmiga lokal på Ringugnsgatan 8 på Limhamn. Här erbjuds sammanhängande kontor och lager på ca 825 kvm.

Den rymliga lagerdelen om cirka 590 kvm och imponerar med en takhöjd på ca 4 meter och en generös port med måtten 3,6 m x 4,5 m. Perfekt för smidig in- och utlastning. Intill lagrets ingång finns även omklädningsrum med dusch för extra bekvämlighet.

Kontorsdelen är cirka 235 kvm och erbjuder idag sju ljusa kontorsrum och ett konferensrum för möten och samarbeten. Det öppna och rymliga pentryt är idealiskt för gemensamma luncher och bidrar till en härlig gemenskap.

Smidig parkering finns precis intill fastigheten!

Tu nu chansen att kontakta oss redan idag för mer infomation och visning av lokalen!

Omgivning

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie tågstation.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.


Karta

Bilder på lokalen