Kontor, Per Albin Hanssons väg 30, Mobilia, Malmö

  • 70–360 m²
  • Enligt överenskommelse

Bli granne med Mobilia Vårdcentral, Skånes folktandvård, Barnspecialistmottagningen Sparta, BVC Bambino och Barnmorskegruppen Öresund.


Lokaltyp Kontor
Total yta 70–360 m²
Adress Per Albin Hanssons väg 30
Område Mobilia
Kommun Malmö kommun
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41946782

Beskrivning

Mobilia är sedan starten 1968 en av Malmös starkaste platser för handel men Atrium Ljungberg har sedan 2008 utvecklat Mobilia och idag är det ett levande stadskvarter med mycket mer. 300 lägenheter, bio, förskola, 110 butiker & restauranger, gym och inte minst barnkulturhuset Funnys äventyr är ett axplock av vad området erbjuder. Mobilias läge & tillgänglighet är fantastiskt, med direkt anslutning för stora infartsleder för bil, cykel och gående tillsammans med angöringar för såväl lokal som regionsbussar.

2020 påbörjades en utveckling av vård & hälsokonceptet c/o Mobilia. Etapp 1 av detta koncept är i full gång och innehåller Mobilia Vårdcentral, Skånes folktandvård, Barnspecialistmottagningen Sparta, BVC Bambino och Barnmorskegruppen Öresund. Uthyrningen av etapp 2 är nu påbörjad och totalt 1500 kvm söker nu hyresgäster som vill dra fördel av Mobilias starka varumärke och bli en del av c/o Mobilia.

Omgivning

Här sitter du centralt och bekvämt med alla faciliteter du kan tänkas behöva i omedelbar närhet.

Kommunikationer

Åker du kollektivt har du endast 4-5 minuters promenad till Södervärn som är knutpunkt för lokala och regionala busslinjer. Hållplats för lokala busslinjer finner du strax utanför dörren. Strax utanför dörren ansluter väg E6.

Planlösning

Flera lokaler med flexibel planlösning som kan anpassas efter behov. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just era lokalbehov.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i garage/parkeringshus.

Service

Mitt i händelsernas centrum med all service och shopping du kan tänkas önska endast en trappa ned.


Karta

Bilder på lokalen