Kontor, Norrlandsgatan 12, City, Stockholm

  • 330 m²
  • 20210501


Lokaltyp Kontor
Total yta 330 m²
Adress Norrlandsgatan 12
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1853
Renoveringsår 1984
Tillträde 20210501
Objektsnummer 41873495

Beskrivning

På Norrlandsgatan 12 kan vi nu erbjuda en modern lokal med industriell känsla. Lokalen ligger högst upp i huset och utsikt över både Mäster samuelsgatan och Norrlandsgatan. Öppen planlösning med tydlig extern del. 2 alt 3 konferensrum och möjligt att ha upp till 28 arbetsplatser. Utanför dörren, tvärs över gatan, ligger MOOD gallerian och bara någon minuts promenad bort hittas både Stureplan med sin galleria och Biblioteksgatans utbud. Kungsträdgården, Sergelstorg och Nybrokajen är bara några av de platser som ligger inom kort promenadavstånd. Dusch, som husets alla hyresgäster får använda, finns i källaren. Fast du har såklart en egen dusch på kontoret också.

Kommunikationer

Det är nära till tunnelbanestationerna T-Centralen samt Östermalmstorg och Hötorget. Flera busslinjer samt Spårväg City avgår från Norrmalmstorg. För mer information, se www.sl.se

Parkering

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 06, eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan och Birger Jarlsgatan.

Service

Fastigheten har ett bra läge med närhet till både Stureplan och Kungsträdgården. I omgivningen finns bland annat gallerian Mood Stockholm som kantas av butiker, restauranger och kaféer. På Hamngatan ligger även NK och Gallerian. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis restaurang Riche, Friday´s, Max och Mc Donald´s.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen