Kontor, Norrlandsgatan 12, City, Stockholm

  • 330 m²
  • 20240201


Lokaltyp Kontor
Total yta 330 m²
Adress Norrlandsgatan 12
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1853
Renoveringsår 1984
Tillträde 20240201
Objektsnummer 41873495

Beskrivning

Välplanerad och ljus kontorslokal i hörnet Norrlandsgatan/Mäster Samuelsgatan. Här erbjuds en välplanerad yta med flertal rum och öppet landskap. Vackra sekelskiftesdetaljer som kakelugnar, parkettgolv och burspråk.   Varmt välkommen på visning! 

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära till tunnelbanestationerna T-centralen, Östermalmstorg och Hötorget. Flera busslinjer samt Spårväg City avgår från Norrmalmstorg. För mer information, se www.sl.se

Parkering

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 06 , eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan och Birger Jarlsgatan.

Service

Fastigheten har ett bra läge med närhet till både Stureplan och Kungsträdgården. I omgivningen finns bland annat Mood-gallerian som med flertalet butiker, restauranger och kaféer. På Hamngatan finns flertalet butiker såsom NK och Gallerian. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis restaurang Riche, Restaurang Prinsen, Boqueria Stockholm och Hawaii Poké.


Karta

Bilder på lokalen