Butikslokal, Nordostpassagen 36, Centrum Göteborg, Göteborg

  • 114 m²

Butikslokalen på Nordostpassagen 36-38 erbjuder en attraktiv och mångsidig miljö med skyltfönster mot en långsträckt innergård. Med en totalyta på 11


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 114 m²
Adress Nordostpassagen 36
Område Centrum Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41971865

Beskrivning

Butikslokalen på Nordostpassagen 36-38 erbjuder en attraktiv och mångsidig miljö med skyltfönster mot en långsträckt innergård. Med en totalyta på 114 kvadratmeter, inklusive 50 kvadratmeter butiksutrymme i entréplan och 64 kvadratmeter lageryta/personalutrymme på nedre plan, är den väl lämpad för olika verksamheter.

Området kännetecknas av sin grönskande innergård och närhet till Slottsskogen, vilket ger möjlighet till avkoppling och promenader i naturen. Samtidigt erbjuder närheten till stadskärnans utbud av restauranger och kommunikationer bekvämlighet och effektivitet i arbetet.

Linnéstaden är känd för sitt levande stadsliv med caféer, restauranger och butiker som lockar till upptäcktsfärder. Med en stark kvarterskänsla och närhet till Slottsskogen är detta en lockande plats för verksamheter som söker en kombination av stadslivets puls och naturens lugn.

Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss på 031-3504900 eller hej@loqalo.se!


Karta

Bilder på lokalen