Lagerlokal, Norbergsgatan 24, Annelund, Malmö

  • 104–130 m²
  • Enligt överenskommelse

Lagerlokal med lastkaj, möjlighet att hyra antingen 104 kvm eller utöka till 130 kvm


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 104–130 m²
Adress Norbergsgatan 24
Område Annelund
Kommun Malmö kommun
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41973931

Beskrivning

Utforska denna imponerande lagerlokal på totalt 130 kvm i Malmö, där grundytan är 104 kvm med möjlighet att hyra ytterligare 26 kvm. Belägen i ett livligt och växande område, erbjuder den flexibel planlösning och gott om utrymme att anpassa lokalen efter dina behov.

Utrustad med en lastkaj, takhöjd på 3 meter och andra bekvämligheter, är detta en idealisk plats för din verksamhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta det första steget mot en framgångsrik affärsverksamhet!

Kommunikationer

Promenadavstånd till flera områden i Malmö: ca 15 minuter till Persborg busstation, 10 minuter till Annelund busstation, samt ca 15 minuter till Södervän. Det finns även ett nära avstånd till kollektivtrafiken, ca 10 minuter till busslinje 5, 9 och 35, samt ca 10 minuter till Rosengård tågstation.

Planlösning

Öppen yta

Parkering

Ja

Service

Inom bekvämt gångavstånd, finner du Hum Hum-restaurangen och Bosniska köket. Närmare finns även mataffären Orient Food, bara några minuters promenad bort.

Skyltläge

Nej

Närliggande företag

Det finns flera företag i närheten, allt från restauranger till klädesbutik och matbutiker

Övrigt

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.


Karta

Bilder på lokalen