1. Hyra lokal. 10 lediga lokaler i Annelund (Malmö) Läs mer

  Sortera på

  Att hitta rätt lokal för ditt företag kan vara en utmanande uppgift, särskilt i en stad som Malmö med dess dynamiska och varierande fastighetsmarknad. Oavsett om du letar efter kontor, butikslokaler, lager eller någon annan typ av lokal, är det viktigt att ha en tydlig bild av vad du behöver och vad som är tillgängligt på marknaden.

  Överväganden när du letar efter lediga lokaler i Malmö

  Det finns flera viktiga aspekter att tänka på när du letar efter lediga lokaler i Malmö. Först och främst är det viktigt att identifiera ditt företags specifika behov. Hur mycket utrymme behöver du? Vilken typ av lokal passar bäst för ditt företag? Behöver du tillgång till specifika faciliteter eller tjänster? Dessa är alla viktiga frågor att ställa innan du börjar leta.

  Platsen är också en avgörande faktor. Malmö är en stor stad med många olika områden, alla med sina egna unika fördelar. Det är viktigt att välja en plats som är lättillgänglig för både anställda och kunder, och som passar in i ditt företags image och varumärke.

  Hyra lokal i Malmö: vad du behöver veta

  När du har identifierat dina behov och valt en potentiell plats, är det dags att börja titta på de specifika detaljerna för att hyra lokal i Malmö. Kostnaden för att hyra en lokal kan variera kraftigt beroende på dess storlek, plats och de faciliteter som ingår. Det är viktigt att ha en klar bild av din budget innan du börjar leta.

  Det är också viktigt att tänka på kontraktets längd och villkor. Vissa fastighetsägare kan erbjuda flexibla kontrakt, medan andra kan kräva ett långtidskontrakt. Se till att du förstår alla villkor i kontraktet innan du skriver under.

  Använd Lokalguiden.se för att hitta lediga lokaler i Malmö

  Med så många faktorer att ta hänsyn till kan det vara överväldigande att leta efter en lokal på egen hand. Det är här Lokalguiden.se kommer in. Vi erbjuder en omfattande databas över lediga lokaler i Malmö, vilket gör det enkelt att hitta en lokal som passar dina specifika behov och budget.

  Med vår sökfunktion kan du enkelt filtrera resultat baserat på plats, storlek, pris och andra viktiga faktorer. Oavsett om du letar efter en liten butikslokal i centrum eller ett stort kontor i utkanten av staden, kan vi hjälpa dig att hitta rätt lokal för ditt företag.

  Så tveka inte - börja din sökning efter lediga lokaler i Malmö på Lokalguiden.se idag. Vi är här för att göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig.

 2. Din sökning gav få träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

 3. Monbijougatan 17C

  Monbijougatan 17C

  City, Malmö • Stena Fastigheter Malmö ABAnnons plus

  294 m²

  Kontor

  Välkommen till Malmös kreativa kvarter! Utforska unika affärsmöjligheter på den anrika Trikåfabriken i Malmö – en plats med enastående läge mitt i stadens mest kreativa kvarter. Denna fastighet är känd för sina autentiska, historiska och personliga kontorslokaler. Med respekt för dess rika arv från det tidiga 1900-talet har den gamla Trikåfabriken på Möllevången omvandlats till moderna och hållbara kontorslokaler med en unik själ och hjärta. En gång platsen där trikåunderkläder tillverkades för damer, är Trikåfabriken nu en pulserande mötesplats för kreativa företagare som strävar efter att bidra till utvecklingen av Möllevången och staden som helhet. Just nu har du och ditt företag möjligheten att inta en av de mest eftertraktade lokalerna på Trikåfabriken. Denna lokal ligger placerad på våning 4. En flexibel planlösning möjliggör utrymme för att skapa er verksamhet. Lokalen är komplett med kök, toaletter och alla nödvändigheter för att driva ert företag med både kreativitet och framgång. Tveka inte att kontakta oss redan idag för att ta del av denna unika möjlighet att etablera er verksamhet i hjärtat av Malmös innovationscentrum på Trikåfabriken. Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur denna inspirerande lokal kan bli platsen för er nästa framgångsrika kapitel. Välkommen till en framtid av kreativitet och tillväxt på Trikåfabriken!

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning