Kontorshotell, Magnus Ladulåsgatan 3, Södermalm, Stockholm

  • 4–50 m²
  • Omgående

Magnus Ladulåsgatan 3


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 4–50 m²
Adress Magnus Ladulåsgatan 3
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1990
Renoveringsår 2019
Hiss Ja
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41944838

Beskrivning

Ett personligt och kreativt coworking space på Söder!

Välkommen till ett personligt och kreativt co-working space som ligger på tre adresser i Stockholm, Sveavägen 98 mitt emot Handelshögskolan, Hälsingegatan 49 i Vasastan och Magnus Ladulåsgatan 3 på Södermalm. Det är totalt 8000 kreativa kvadrat som inkluderar co-working, lounger, eventytor, mötes-/konferensrum, stora rum för workshops och på Södra även ett stort café i gatuplan.

Du får ett starkt nätverk av 500+ drivna entreprenörer fördelade på ca 200 bolag aktiva inom alla tänkbara branscher. Alla med en härlig attityd till livet är välkomna!

Det finns flera olika medlemskap allt utifrån vilken fas och vilket behov ditt bolag har just nu, öppna och sociala ytor, fasta platser, flexibla lösningar men självklart även privata rum och i alla medlemskap så ingår såklart allt! Här är de övertygade om att öppna landskap och co-working skapar en härlig dynamik, ovärderliga möten, nya affärsmöjligheter och vänner för livet. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter.

Kommunikationer

Bussar: Buss 3 och 55
Pendeltåg: Pendeltågsstation Södra Station
Fjärrtåg: Stockholm Södra

Service

Fullservice


Karta

Bilder på lokalen