Lagerlokal, Limhamnsgårdens allé 23, Limhamn, Malmö

  • 418 m²

På Limhamn, Annetorp, ligger denna lagerlokal med stora vikportar och inlastning i markplan. Maximal takhöjd är 4,8 meter med taklanterniner för fint...


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 418 m²
Adress Limhamnsgårdens allé 23
Område Limhamn
Kommun Malmö kommun
Takhöjd 4,8m
Objektsnummer 41948152
Bifogade filer

Beskrivning

På Limhamn, Annetorp, ligger denna lagerlokal med stora vikportar och inlastning i markplan.

Maximal takhöjd är 4,8 meter med taklanterniner för fint ljusinsläpp i lagerdelen. Fräscht omklädningsrum med 2 duschar. Kontorsdelen består för närvarande av 3 enskilda rum samt en öppen yta och ett mindre förrådsutrymme.

Lokalen får ej användas för gymverksamhet längre varför den kommer att återställas till en öppen lageryta med betonggolv och möjlighet till direkt inlastning i lokalen via porten. Parkering finns såväl på gårdssidan som i direkt anslutning till kontorsentrén på motsatt sidan. Utmärkt skyltläge.

Omgivning

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie Tågstation.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.


Karta


Bilder på lokalen