Kontorshotell, Katarinavägen 15, Södermalm, Stockholm

  • 5–500 m²
  • Enligt överenskommelse


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 5–500 m²
Adress Katarinavägen 15
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1972
Renoveringsår 2007
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41944805

Beskrivning

Hyr 5-300 kvm i Glashuset

I ”Glashuset” på Katarinavägen 15 hittar du Convendum. Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar och konferens i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts.
Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar.
Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking space. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet. Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE;
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris: från 11’950 SEK/månad.

Kommunikationer

T-bana: T-bana Slussen
Bussar: Flertalet bussar i området, se mer på sl.se
Tvärbana: Saltsjöbanan

Service

Vi finns centralt beläget i ”Glashuset” med direkt anslutning till Slussen.

Övrigt

Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen