Kontorshotell, Kaserngatan 1-4, Kronan, Luleå

  • 31 m²
  • 2 573 kr/mån

Charmigt kontorshotell i Kronans Företagsby.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 31 m²
Adress Kaserngatan 1-4
Område Kronan
Kommun Luleå kommun
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41970408
Hyra 2 573 kr/mån
996 kr/m²/år

Beskrivning

Letar du efter en plats att sitta? Kanske i en bekväm miljö i framtidens stadsdel? Då välkomnar vi dig till vår kulturby på Kronan Här erbjuder vi en modern och inspirerande plats att sitta på i våra kontorshotells-lokaler.
Fördelarna med att placera dig i våra kontorshotell-lokaler på Kronan:
Attraktivt läge! - Kronan är framtidens stadsdel. Kronan är i ett expansivt skede och kommer bli en komplett stadsdel. Här erbjuds ett naturskönt område och samtidigt en modern och livlig stadsdel med goda bussförbindelser in till city.
Flexibel lösning Hyr ett rum, hyr två rum, hyr tre Du bestämmer själv hur mycket yta du behöver.
Bekvämligheter är viktigt - I byggnaden finns toaletter, kök och gemensamhetsutrymmen. Allt ingår och sköts av oss. Du kan arbeta i lugn och ro på ditt rum eller ta en paus och komma ut och ta en kaffe och socialisera lite med de andra verksamheterna i byggnaden.


Ta chansen att sitta i dessa fantastiska Lokaler och njuta av natur och kulturhistoria tillsammans med våra andra verksamheter.
Lokalerna går åt, så kontakta oss redan idag och boka tid för en visning!

Omgivning

Våra Lokaler på Kronan
På Kronan erbjuder Rikshem lokaler omfattande totalt cirka 9 000 kvm. Lokalerna är i olika storlekar och här finns plats för både egenföretagare och större företag. Vi anpassar även lokaler efter verksamheternas storlek och behov.

Våra fastigheter ligger i den del av Kronan som kallas för Kulturbyn. Bland våra lokalhyresgäster finns i dag ett flertal verksamheter inom konst och kultur.

Några av våra andra hyresgäster på området är Luleå Kommun, IFK Luleå, Nordgem AB, Italic AB, Outokumpu Stainless AB, Ideella Föreningar, Låsfirma, Norrländska Delikatess Skafferiet AB, Teatercentrum, städfirma, Railway Burger AB, Luleå Travel, SGL Säkerhetskontroll AB, Hundklubb, Ekonomikonsult.

Intill lokalerna äger Rikshem även två nybyggda hus med totalt 92 bostadslägenheter som tillför ytterligare liv och rörelse kring verksamhetslokalerna.

Vore det inte fantastiskt att placera din verksamhet i dessa k-märkta regementsbyggnader på området och ha din arbetsplats mitt i naturen?

Kontakta oss redan idag så bokar vi in en visning i vår populära kulturby. Tillsammans hittar vi den bästa lokalen för just din verksamhet!

Området
Kronan är ett naturskönt område i Luleå som utvecklas till en ny stadsdel med över 7 000 bostäder. Kronan är i ett expansivt skede och kommer bli en komplett stadsdel. Här erbjuds ett naturskönt område och samtidigt en modern och livlig stadsdel med goda bussförbindelser in till city. I omgivningen har du skidspår runt hörnet och många möjligheter till rekreation och friluftsliv. Det finns aktivitetsytor, grönytor och plats för lek åt barnen. I området ligger den spännande Kulturbyn med levande verksamheter. På Kronan vill man både bo och jobba!


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen