Butikslokal, Holmgatan 8, City, Malmö

  • 83 m²
  • Enligt ö.k.
  • 10 375 - 19 021 kr/mån

Superfin lokal i centrala Malmö! Lokalen är i fint skick och perfekt för den som vill synas utåt i ett område med hög aktivitet och rörelse i centrala Malmö. Lokalen ligger i markplan och har stora skyltfönster ut mot Holmgatan med hög aktivitet och rörelse. Kan användas som butik eller kontor kombinerat med skyltning. Öppen planlösning med en lokal, ett pentry samt wc. Lokalen kan användas som butik eller kontor beroende på dina önskemål....


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 83 m²
Adress Holmgatan 8
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k.
Objektsnummer 41955513
Områdeshyra 10 375 - 19 021 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Superfin lokal i centrala Malmö!
Lokalen är i fint skick och perfekt för den som vill synas utåt i ett område med hög aktivitet och rörelse i centrala Malmö.

Lokalen ligger i markplan och har stora skyltfönster ut mot Holmgatan med hög aktivitet och rörelse. Kan användas som butik eller kontor kombinerat med skyltning. Öppen planlösning med en lokal, ett pentry samt wc.

Lokalen kan användas som butik eller kontor beroende på dina önskemål.


FASTIGHET
Modernt fem - sjuvånings hus med tegelfasad. Fastigheten är en blandfastighet till största del av bostäder med det finns butiker, restauranger och fåtal mindre kontor.
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls. Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.

ÖVRIGT
Yta lokal: 83
Lokaltyp: Butik / Kontor
Våning: Markplan
Fastighetstyp: Blandfastighet
Byggnadsår: 1982
Område: Davidshall, Malmö city, Centrum
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 400 m
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: Enligt överenskommelse

KOMMUNIKATION & SERVICE
Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. 10 minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar.

Service
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen