Butikslokal, Holmgatan 8, City, Malmö

  • 83 m²
  • Enligt ö.k.
  • 13 833 - 19 713 kr/mån

Superfin lokal i centrala Malmö! Denna ypperliga lokal är i utmärkt skick och utgör den ultimata möjligheten för dem som strävar efter synlighet i ett område med intensiv aktivitet och puls mitt i centrala Malmö. Belägen på markplan erbjuder lokalen storslagna skyltfönster som vetter mot Holmgatan, vilket ger en fantastisk exponering. Den flexibla layouten gör lokalen idealisk för användning som antingen butik eller kontor, och möjligheten till skyltning lägger till en extra dimension till d...


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 83 m²
Adress Holmgatan 8
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k.
Objektsnummer 41955513
Områdeshyra 13 833 - 19 713 kr/mån
2 000 - 2 850 kr/m²/år

Beskrivning

Superfin lokal i centrala Malmö!
Denna ypperliga lokal är i utmärkt skick och utgör den ultimata möjligheten för dem som strävar efter synlighet i ett område med intensiv aktivitet och puls mitt i centrala Malmö. Belägen på markplan erbjuder lokalen storslagna skyltfönster som vetter mot Holmgatan, vilket ger en fantastisk exponering.

Den flexibla layouten gör lokalen idealisk för användning som antingen butik eller kontor, och möjligheten till skyltning lägger till en extra dimension till dess lockande potential. Den öppna planlösningen skapar en ljus och inbjudande atmosfär.

Ett pentry och wc kompletterar den redan praktiska planlösningen och gör det enkelt för ditt företag att driva verksamhet oavsett om du väljer att använda den som en butik eller kontor.

Hyra: Från 16 500 kr/mån exkl. moms

Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, försäkring och bredband.

Lokalen hyrs ut endast till momspliktig verksamhet.

Utforska Möjligheterna: Skicka oss ert verksamhetsplan och org.nr för att bli en del av detta spännande erbjudande! Vår ansvarige uthyrare väntar på att höra från er.


Fastighet
Välkommen till en modern arkitektonisk pärla – detta fem- till sjuvåningshus med en imponerande tegelfasad som pryder stadens skyline. Fastigheten är en blandning av bostäder, butiker, restauranger och småskaliga kontorslokaler, vilket skapar en dynamisk och levande atmosfär.

Beläget i Malmös centrala stadsdel Centrum, omfamnar området flera välkända delområden, var och en med sin egen unika karaktär. Gamla Staden med Gamla Väster bjuder in till historisk charm, medan Värnhem, Triangeln och Rörsjöstaden pulserar av modernitet och urbant liv. Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången kompletterar mångfalden och bidrar till en rik variation av möjligheter. Det gemensamma draget för dessa områden är närheten till stadens hjärta och dess pulserande energi. Centrum är inte bara en plats på kartan; det är en livsstil som omfamnar det bästa av Malmö.

Övrigt
Yta lokal: 83
Lokaltyp: Butik/Kontor
Våning: Markplan
Fastighetstyp: Blandfastighet
Byggnadsår: 1982
Område: Davidshall, Malmö city, Centrum
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 400 m
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: Enligt överenskommelse
Hyra: Från 16 500 kr/mån exkl. moms

Kommunikation & service
Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. Tio minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar.

Service
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen