Kontorshotell, Handenterminalen 5, Handen

  • 11 m²
  • Enligt överenskommelse

Just nu! Två hyresfria månader vid nytt avtal. Möbler, kaffe, fria mötesrum, wifi och mycket mer ingår.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 11 m²
Adress Handenterminalen 5
Område Handen
Kommun Haninge kommun
Byggår 1979
Renoveringsår 2021
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41921376

Beskrivning

Vår fastighet Handenterminalen binder samman Haninge Centrum med det vackra grönområdet kring Rudansjön. Här kan du hyra en fast kontorsplats eller en större kontorslokal. Oavsett vilket paket du väjer så vill vi att du ska trivas hos oss. Hos oss arbetar du alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du tar ett snabbt möte i köket eller sitter och jobbar på ditt egna kontor. Vi har dessutom gjort det enkelt att flytta in till C/O i Haninge — vi står för möbler, höj- och sänkbara bord och ergonomiska stolar. Du behöver bara ta med dig din dator och börja arbeta, vi tar hand om resten. Vi vet också att det krävs mer än nyrenoverade lokaler för att skapa en attraktiv arbetsplats. I Haninge centrum finns både shopping, Pressbyrån och trevliga restauranger. I fastigheten ligger också gymmet Nordic Wellness som har öppet dygnet runt – perfekt för dig som vill hinna träna innan eller efter jobbet!

I erbjudandet ingår följande:
Möblerat rum med höj och sänkbara bord, ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp.
Fri tillgång till kaffe ,te och varmchoklad.
Fri tillgång till mötesrum och telefonrum i olika storlekar samt tillgång till skrivare.
Wifi, värme och fastighetsskatt ingår, access är 24/7.

Omgivning

Här är nära till Rudans Naturreservat med promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!

Kommunikationer

Fastigheten är som sagt något av en logistisk dröm med direkt anslutning till pendeltåg (24 min till Stockholm C). Den är också mycket lättillgängligt med bil från Nynäsvägen intill.

Planlösning

All-inclusive kontor. Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbart skrivbord och ergonomisk kontorsstol där du kan stänga om dig. Flytta in direkt utan långa och krångliga kontrakt, det är bara att flytta in så fixar vi resten. Välj mellan löpande- eller 1-årsavtal.

Service

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Inom på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge

Med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn är skyltläget exceptionellt. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Närliggande företag

Nordea, Pysslingen mfl.

Övrigt

HYRESINFORMATION: Från 5500kr/mån
ÖVRIGT: Handenterminalen består av 35 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, gym, utbildningsverksamhet restaurang och bank.


Karta

Bilder på lokalen