Kontor, Handens stationsväg 15, Haninge, Handen

  • 1 539 m²
  • Omgående

En kontorslokal i Handenterminalen, ett stenkast från Handens pendeltågsstation!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 539 m²
Adress Handens stationsväg 15
Område Haninge
Byggår 1979
Våning 3 av 11
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41922157
Bifogade filer

Beskrivning

I Handenterminalen sitter Ni mitt i centrum, ett stenkast från Handens pendeltågsstation, bussterminal, Haninge Centrum, Haninge Kommunhus och granne med Haningeterrassen, ett spännande projekt där 600 bostäder är under konstruktion. Etablera ditt företag i Handenterminalen!

Omgivning

Mitt i Haninges största utvecklingsprojekt Haningeterrassen och i omedelbar anslutning till central kommunikationshubb med pendeltåg och bussterminal, samt granne med Haninge Centrum och kommunens administrativa centrum.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge med direkt access till pendeltåg och buss samt lättillgängligt med bil. Pendeltåget tar endast 24 minuter till Stockholms Centralstation.

Planlösning

Lokalen är idag 1539 kvm, men kan delas av efter behov. Se bifogad fil på befintlig planlösning.

Service

I fastigheten finns bl.a. bank, pressbyrå, gym och restaurang. 5 minuters promenad till Haninge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Skyltläge

Fasadskylt mot det nya utvecklingsområdet Haningeterrassen och direkt ut mot Handen pendeltågsstation med över 6 000 påstigande per dygn.

Närliggande företag

Nordea, Pressbyrån mfl.

Övrigt

Övrigt:
Handenterminalen består av 35 000 kvm kommersiella lokaler med huvudsaklig användning för kontor, men även lager, gym, utbildningsverksamhet restaurang och bank.


Bilder på lokalen