Kontor, Handens stationsväg 15, Handen

  • 500–1 539 m²
  • Omgående

Ta chansen att anpassa en utbildnings- eller kontorslokal efter era behov i centralaste delen av Haninge!


Lokaltyper Kontor / Utbildningslokal
Total yta 500–1 539 m²
Adress Handens stationsväg 15
Område Handen
Kommun Haninge kommun
Byggår 1979
Våning 3 av 11
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41922157

Beskrivning

Den här företagsfastigheten är en logistisk dröm. Här sitter ditt företag precis vid pendeltågsstation, bussterminal, kommunhus och köpcentrumet Haninge Centrum. Just nu byggs 600 bostäder intill i Haningeterrassen. En levande och pulserande del av Stockholm! Fastigheten består av 35 000 kvm moderna och flexibla lokaler med stort ljusinsläpp. Vi erbjuder lokaler som kan skräddarsys för både kontor, utbildning, lager, gym, restaurang och bank.

Omgivning

Mitt i Haninges största utvecklingsprojekt Haningeterrassen och i omedelbar anslutning till central kommunikationshubb med pendeltåg och bussterminal, samt granne med Haninge Centrum och kommunens administrativa centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är som sagt något av en logistisk dröm med direkt anslutning till pendeltåg (24 min till Stockholm C). Den är också mycket lättillgängligt med bil från Nynäsvägen helt nära.

Planlösning

Lokalen är idag 1539 kvm, men kan delas av efter behov.
Se bifogad fil på befintlig planlösning.

Service

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge

Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Närliggande företag

Nordea, Pressbyrån mfl.


Karta

Bilder på lokalen