Kontorshotell, Hälsingegatan 49, Inom tull, Stockholm

  • 4–2 500 m²
  • Omgående

Hälsingegatan 49


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 4–2 500 m²
Adress Hälsingegatan 49
Område Inom tull
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1928
Renoveringsår 2016
Hiss Ja
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41944839

Beskrivning

Ett personligt och kreativt coworking space på tre adresser!

Välkommen till ett personligt och kreativt co-working space som ligger på tre adresser i Stockholm, Sveavägen 98 mitt emot Handelshögskolan, Hälsingegatan 49 i Vasastan och Magnus Ladulåsgatan 3 på Södermalm. Det är totalt 8000 kreativa kvadrat som inkluderar co-working, lounger, eventytor, mötes-/konferensrum, stora rum för workshops och på Södra även ett stort café i gatuplan.

De erbjuder ett starkt nätverk av 500+ drivna entreprenörer fördelade på ca 200 bolag aktiva inom alla tänkbara branscher. De välkomnar alla som har en härlig attityd till livet.

De erbjuder flera olika medlemskap allt utifrån vilken fas och vilket behov ditt bolag har just nu, öppna och sociala ytor, fasta platser, flexibla lösningar men självklart även privata rum och i alla medlemskap så ingår såklart allt! Här är de övertygade om att öppna landskap och co-working skapar en härlig dynamik, ovärderliga möten, nya affärsmöjligheter och vänner för livet. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter.

Kommunikationer

T-bana: Tunnelbana S:t Eriksplan Gröna linjen
Bussar: Buss: 3, 6, 57, 67, 69
Pendeltåg: Pendeltågsstation Odenplan

Service

Fullservice


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen