Kontorshotell, Gävlegatan 16, Inom tull, Stockholm

  • 8–50 m²

Gävlegatan 16


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 8–50 m²
Adress Gävlegatan 16
Område Inom tull
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1990
Renoveringsår 2019
Objektsnummer 41944802

Beskrivning

Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar i Hagastaden.

CONVENDUM möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna coworking spaces i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra coworking spaces är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

I den levande stadsdelen Hagastaden finner ni CONVENDUM på Gävlegatan 16. Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar och konferens i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning till bland annat Nobis hotel finns många möjligheter till hotell, restaurang och barer där goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

MEMBERSHIP
Som medlemmar på CONVENDUM har ni tillgång till arbetsplatser i CONVENDUM´s lounge och coworkingytor. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötesrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.
Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.
Pris: från 14'950 SEK/månad.

Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötesrum i olika storlekar. Vår servicepersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden.
Pris: från 280 SEK/timme.

CONVENDUM är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin kärnverksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på CONVENDUM har du tillgång till concierge, café, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

Kommunikationer

T-bana: Odenplan, Sankt Eriksplan, Torsplan
Bussar: Odenplan är en knytpunkt där många bussar stannar
Pendeltåg: Pendeltågsstation Odenplan

Parkering

Finns i kvarteret

Service

Access till alla Convendums center i Stockholm samt Göteborg 24/7. Frukost varje morgon och AW varje fredag. Reception. Posthantering mm


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen