Kontor, Fabriksgatan 54 D, City, Örebro

  • 160 m²

Ledig lokal vid Södra infarten!


Lokaltyp Kontor
Total yta 160 m²
Adress Fabriksgatan 54 D
Område City
Kommun Örebro kommun
Byggår 1929
Hiss Ja
Våning 4
Objektsnummer 41960111

Beskrivning

För er som önskar centralt och bekvämt läge, lättillgängligt med både bil, cykel och tåg. Här sitter ni i en fin fastighet och en lokal att trivas i.

Lokalen har ett gynnsamt läge då den ligger precis vid den södra infartsleden till centrala Örebro vilket bidrar till att man enkelt och smidigt kan ta sig till och från arbetet utan att fastna i den hektiska stadstrafiken. Samtidigt når ni Örebros stadskärna och Södra Station inom några minuters promenad där ni kan ta del av dess rika utbud av restauranger, butiker och lokal/regional-trafik med mera.

Fastigheten har en gemensam upphöjd innergård med sittplatser där ni kan njuta av förmiddagskaffet samtidigt som ni knyter nya kontakter i huset.

I anslutning till fastigheten finner ni drottningparken där finns även Örebros skatepark som är en av Sveriges största, bästa och vackraste skateparker. På sommaren finns här även en liten kioskverksamhet där man kan ta en glasspaus i solen och titta på alla duktiga åkare.

Fastigheten ligger granne med Virginska skolan som driver en buffétrestaurang, frisörsalong och konditori som vissa dagar i veckan är öppet till mycket förmånliga priser.

Vill man motionera på lunchen så finns både bra promenadstråk, Gustavsviks gym & motionssim och närheten till backahallen där man kan spela både badminton, tennis och padel.

Omgivning

Utmärkt läge strax utanför centrala Örebro.
Bra mix av stora och små hyresgäster.

Kommunikationer

Avstånd till centrum 900 m. Södra Station inom 500 m.
Lokalbussar inom 700 m. Fastigheten nås smidigt med bil via
södra infartsleden till Örebro.

Planlösning

Idag nyttjas lokalen som kiropraktikmottagning och erbjuder er bland annat behandlingsrum, dubbla toaletter och möjlighet till cellkontor. Kan denna lokal passa just ert företag eller har ni kanske andra ideér kring anpassning av lokalen för just er verksamhet, varmt välkomna med er lokalförfrågan!

Parkering

Parkering i mån av plats för hyresgäster.

Service

Närhet till ett flertal restauranger.

Övrigt

Fastigheten ligger precis vid den södra infartsleden till centrala Örebro vilket gör att du kommer direkt ut på E18/E20
mot Göteborg och Stockholm.


Karta
Visa på kartan: