Kontor, Färögatan 33 - Kista Science Tower, plan B25, Kista

  • 711 m²
  • 20221227


Lokaltyp Kontor
Total yta 711 m²
Adress Färögatan 33 - Kista Science Tower, plan B25
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2002
Tillträde 20221227
Objektsnummer 41931107

Beskrivning

En unik oas för kreativitet och tillväxt i hjärtat av Kista

Är ni ett företag redo att växla upp och tänka nytt? Trivs ni i en miljö full av likasinnade visionärer? Då är ni det unga, dynamiska och energifyllda företag som passar perfekt för denna lokal. Här befinner ni er på en lekplats för framåtriktade visionärer, där era idéer formar vägen framåt och skapar företagets framtid. Ni hamnar rakt in i ett innovativt sammanhang med både stadspuls och grönområden runt hörnet. I Kista pågår nämligen Stockholms största stadsutveckling och nästa generations stadsdel håller på att ta form. Lokalen sträcker sig bortom fyra väggar mitt i en pulserande innovationsoas. De öppna och luftiga kontorslokalerna, belägna på våning 25 främjar samarbete och kreativitet. Med panoramafönster och 360 graders ljusinsläpp och magnifik utsikt som påminner om de pulserande kvarteren utanför. Den gemensamma takterrassen högt över marken erbjuder ett avkopplande häng och en mötesplats för idéer och nätverkande. I huset bokas konferenser och catering, kläder kemtvättas, restauranger besöks och ambitionerna lyfts ytterligare på gymmet en hissfärd ner.

Här delar ni inte bara kontorsytor – här delar ni kunskap, ambitioner och skratt på vägen. Det ska vara lite #fomo att inte komma in till kontoret. Mycket mer än bara en hyresvärd

Vi på Vasakronan är inte bara er hyresvärd, vi är som den personliga tränaren för ert företag – alltid redo att stötta och pusha till nästa nivå. Vi hjälper till att hitta den perfekta platsen där ni formar er framtid och erbjuder skräddarsydda lösningar för att skapa ert andra hem. Vi finns även med som rådgivare kring strategier för att stötta i er framtida arbetsplatsutveckling. Vi vill vara med er på er resa och tillsammans skapar vi en plats där ni kan blomstra som företag. Dessutom: Arena Coworking Ett smidigt komplement till kontoret – mitt i stadens pulserande hjärta! Kolla in vasakronan.se/arena   Välkomna till en plats där jobbet inte är en plikt, utan en passion!

Kommunikationer

BIL Kista ligger nära de stora trafiklederna med smidig access till E4:an och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer, när den är färdig runt 2030 ha en anslutning nära Kista Science City. TUNNELBANA Till tunnelbanan i Kista är det cirka 3 minuters promenad genom Kista Galleria och till T-centralen tar sedan resan cirka 15 minuter. Norrut kommer 2026 linjen vara förlängd och ihopkopplad med Barkarby Station, där även pendeltåg finns. PENDELTÅG Till Helenelunds pendeltågstation är det en promenad på ca 12 minuter. Med tåget tar det sedan cirka 12 minuter till Stockholms central, eller cirka 25 minuter till Arlanda. BUSSAR Från Kista Centrum går cirka 15 busslinjer. Med bussarna når du exempel Barkarby, Spånga, Bromma, Täby, Sollentuna och Danderyd. FLYGBUSSAR Flygbussen mellan Arlanda och Brommaplan har en hållplats utanför Kista Science Tower på Danmarksgatan/Ärvingevägen samt vid Kista centrum. TVÄRBANA Tvärbanan norrgående är under utveckling och sträckningen till Helenelund via Kista Galleria beräknas vara klar 2025, då spårvägen kommer gå bland annat till Bromma flygplats.

Parkering

Parkera i Kista Science Tower och Kista Galleria. Till er som hyresgäster finns tillgång till cirka 1 100 parkeringsplatser med infart från Hanstavägen 29 samt Danmarksgatan 7. Välj mellan fasta platser eller dela flera fordon på ett fast antal platser. Självklart finns laddplatser att hyra. Genom ett samarbete ingår även Kista Gallerias parkeringsanläggning i parkeringspoolen under kontorstid. Vid frågor om parkering och garage: Vi samarbetar med Parkman som svarar på frågor angående uthyrning, parkeringstillstånd, avisering eller det automatiska parkeringssystemet: Telefon: 08-734 90 00 E-post: uthyrning@parkman.nu

Service

I Kista kan ni shoppa, träna, gå ut och äta eller ta en bio efter jobbet. Det finns ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, hotell och biosalonger med mera i närområdet. Kista Galleria I Kista Galleria finns cirka 180 butiker med allt från mode till inrednings-, teknik- och livsmedelsbutiker. Dessutom erbjuds ett av Sveriges största utbud inom food & beverage. I gallerian finns hotell och en större biograf med 11 salonger. Träning och hälsa Det finns gott om träningsmöjligheter i kvarteren. Här finns flera gym som: Fitness24Seven i Kista Science Tower SATS i Kista Galleria Dessutom ligger Igelbäckens naturreservat alldeles intill med mängder av löpspår och naturstigar. Hotell I Kista finns flera hotell, bland annat: Scandic Victoria Tower Scandic Kista Memory Hotel Connect Hotel Kista Comfort Hotel Kista The Studio Hotel AC by Marriott i Stockholm Kista (hotellet planeras vara färdigställt Q2, 2023) I Kista Entré finns dessutom 7 hotellrum att hyra, främst för er som hyresgäster i huset. Kontakta receptionen i Kista Entré för bokning på 08-5229 1002. Bio SF-biografen i Kista är den näst största biografen i Stockholm med 11 salonger, totalt cirka 1 500 platser. Alla salongerna håller högsta klass med digitalt ljud, stor duk och bekväma fåtöljer med extra stort benutrymme. Bibliotek Kista bibliotek och lärcenter är Stockholms näst största bibliotek och invigdes 2014. Kistamässan Med sin strategiska placering och geografiska lättillgänglighet i Kista Science City blir Kistamässan ett perfekt forum för professionella möten och kreativa evenemang.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen