Kontor, Färögatan 33 - Kista Science Tower, plan B11 (8 tr), Kista

  • 307 m²
  • 20221227


Lokaltyp Kontor
Total yta 307 m²
Adress Färögatan 33 - Kista Science Tower, plan B11 (8 tr)
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2002
Tillträde 20221227
Objektsnummer 41931150

Beskrivning

Nu finns en representativ lokal högt upp i Kista Science Tower med en alldeles makalös utsikt och fantastiska ljusinsläpp. Husets spännande arkitektur med triangelformade huskroppar ger ljusa och luftiga lokaler. Takhöjden, fönster från tak till golv och de ljusa ytskikten bildar ett attraktivt kontor där ni kommer att trivas. Här arbetar ni i flexibla och effektiva kontorsytor i ett genomgående bra skick. Miljöklassad fastigheten med hög servicenivå nära Kista Galleria och tunnelbanan När ni går ni ut genom porten ligger tunnelbanan och shopping i Kista Galleria precis utanför och Grönlandsparken bara ett par kvarter bort. Hit går det smidigt att ta sig även med pendeltåg, buss, bil eller på cykel. Både E18 och E4:an passerar och det är nära både till Arlanda och Bromma flygplats. Kista Science Tower är med sina 32 våningar en av Sveriges högsta kontorsbyggnad och ett av Stockholms mest kända landmärken.

Som hyresgäst har ni tillgång till terrasser för lunch eller en kaffe i solen med kollegorna. I fastigheten finns all service ni behöver för att göra arbetslivet enklare, till exempel: Reception Konferensservice Restauranger Nytt gym Godsmottagning Cykelparkering Garage Besök Entré Gym-InMo, ett modernt träningscenter och cykelhubb som är tillgängligt för hyresgäster. Med 2200 kvadratmeter träningsyta, gruppträningssal, massage- och naprapatirum, samt cykelvård och garage kan du ta del av olika aktiviteter som passar din livsstil och schema.  Fastigheten är miljöcertifierad med LEED Guld: www.sgbc.se/certifiering/leed/ Nya och framtidens Kista I Kista jobbar, studerar och bor människor från världens alla hörn.

Här sker en spännande förvandling med målet att göra Kista till en attraktiv stadsdel för alla. Genom pågående utveckling blir Kista en levande plats dygnet runt.

Läs mer om nya och framtidens Kista: www.vasakronan.se/kontorserbjudande/lagen/kista Välkommen att boka en visning i nya Kista!

Kommunikationer

BIL Kista ligger nära de stora trafiklederna med smidig access till E4:an och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer, när den är färdig runt 2030 ha en anslutning nära Kista Science City. TUNNELBANA Till tunnelbanan i Kista är det cirka 3 minuters promenad genom Kista Galleria och till T-centralen tar sedan resan cirka 15 minuter. Från år 2027 kommer linjen norrut vara förlängd och ihopkopplad med Barkarby Station, där även pendeltåg finns. PENDELTÅG Till Helenelunds pendeltågstation är det en promenad på ca 12 minuter. Med tåget tar det sedan cirka 12 minuter till Stockholms central, eller cirka 25 minuter till Arlanda. BUSSAR Från Kista Centrum går cirka 15 busslinjer. Med bussarna når du exempel Barkarby, Spånga, Bromma, Täby, Sollentuna och Danderyd. FLYGBUSSAR Flygbussen mellan Arlanda och Brommaplan har en hållplats utanför Kista Science Tower på Danmarksgatan/Ärvingevägen samt vid Kista centrum. TVÄRBANA Tvärbanan norrgående är under utveckling och sträckningen till Helenelund via Kista Galleria beräknas vara klar 2027, då spårvägen kommer gå bland annat till Bromma flygplats.

Parkering

Parkera i Kista Science Tower och Kista Galleria. Till er som hyresgäster finns tillgång till cirka 1 100 parkeringsplatser med infart från Hanstavägen 29 samt Danmarksgatan 7. Välj mellan fasta platser eller dela flera fordon på ett fast antal platser. Självklart finns laddplatser att hyra. Genom ett samarbete ingår även Kista Gallerias parkeringsanläggning i parkeringspoolen under kontorstid. Vid frågor om parkering och garage: Vi samarbetar med Parkman som svarar på frågor angående uthyrning, parkeringstillstånd, avisering eller det automatiska parkeringssystemet: Telefon: 08-734 90 00 E-post: uthyrning@parkman.nu

Service

I Kista kan ni shoppa, träna, gå ut och äta eller ta en bio efter jobbet. Det finns ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, hotell och biosalonger med mera i närområdet. Kista Galleria I Kista Galleria finns cirka 180 butiker med allt från mode till inrednings-, teknik- och livsmedelsbutiker. Dessutom erbjuds ett av Sveriges största utbud inom food & beverage. I gallerian finns hotell och en större biograf med 11 salonger. Träning och hälsa Det finns gott om träningsmöjligheter i kvarteren. Här finns flera gym som: Entré Gym, Vasakronans eget cykel- och gymkoncept på Knarrarnäsgatan 3, bemannat och drivet av operatören InMo     Fitness24Seven i Kista Galleria SATS i Kista Galleria Nordic Wellness i Kista Galleria För mer information och anmälningsformulär till Entré Gym på Knarrarnäsgatan 3, besök  Entré Gym — InMo . Dessutom ligger Igelbäckens naturreservat alldeles intill med mängder av löpspår och naturstigar. Hotell I Kista finns flera hotell, bland annat: Scandic Victoria Tower Scandic Kista Memory Hotel Connect Hotel Kista Comfort Hotel Kista The Studio Hotel I Kista Entré finns dessutom 7 hotellrum att hyra, främst för er som hyresgäster i huset. Kontakta receptionen i Kista Entré för bokning på 08-5229 1002. Bio SF-biografen i Kista är en av de största biograferna i Stockholm med 11 salonger, totalt cirka 1 500 platser. Alla salongerna håller högsta klass med digitalt ljud, stor duk och bekväma fåtöljer med extra stort benutrymme. Bibliotek Kista bibliotek och lärcenter är Stockholms näst största bibliotek och invigdes 2014. Kistamässan Med sin strategiska placering och geografiska lättillgänglighet i Kista Science City blir Kistamässan ett perfekt forum för professionella möten och kreativa evenemang.


Karta

Bilder på lokalen