Lagerlokal, Exportgatan 17H, Backa, Göteborg

  • 149 m²
  • 5 588 - 9 313 kr/mån

Kontor och lager med rymliga, öppna och flexibla ytor. Kontorsdelen sträcker sig över två plan och inkluderar ett pentry, en loungedel samt en öppen yta. Lagret har en port med parkering utanför. Lättåtkomligt för både bil och lastbil. OBS! Ej lämpligt för bilverkstad eller transportbolag. Möjlighet till 2 fack + 2 kontor Fack: Ca 49 kvm Totalyta 1 fack + kontorsdel är ca 149 kvm...


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor
Total yta 149 m²
Adress Exportgatan 17H
Område Backa
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41977875
Områdeshyra 5 588 - 9 313 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år

Beskrivning

Kontor och lager med rymliga, öppna och flexibla ytor. Kontorsdelen sträcker sig över två plan och inkluderar ett pentry, en loungedel samt en öppen yta. Lagret har en port med parkering utanför. Lättåtkomligt för både bil och lastbil.

OBS! Ej lämpligt för bilverkstad eller transportbolag.

Möjlighet till 2 fack

Fack: Ca 49 kvm/styck
Totalyta, fack + kontorsdel är ca 149 kvm

2 fack + 2 kontor = 298 kvm

Omgivning

Backa industriområde på Hisingen, Göteborg - där framgång möter strategiskt läge. Med sin imponerande infrastruktur och närhet till hamnen och motorvägar är Backa det perfekta valet för företag som strävar efter effektivitet.

Kommunikationer

Ligger utmed E6:an vilket gör det enkelt att ta sig hit. Har du inte bil finns det goda förbindelser med kollektivtrafiken som tar dig in till Göteborg Central på ca 30 min.

Parkering

Ja

Skyltläge

Nej


Karta

Bilder på lokalen