Kontor, Dockplatsen 16, Dockan, Malmö

  • 985 m²

Stora och rymliga kontor med många möjligheter i Dockan. Rum med en fantastisk utsikt över sundet. Nära till lunchrestauranger och Malmö C.


Lokaltyp Kontor
Total yta 985 m²
Adress Dockplatsen 16
Område Dockan
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41898394
Bifogade filer

Beskrivning

Möjligheterna är många med detta stora och rymliga kontor. Dess öppna ytor skapar utrymme för gemenskap, arbetsglädje och flexibilitet. Flertalet konferensrum i olika storlekar ger stor funktionalitet och plats för många medarbetare.

Centralt beläget i den levande stadsdelen Dockan och med en fantastisk utsikt över sundet ligger denna lokalen helt perfekt. Närheten till lunchrestauranger, Malmös stadskärna och goda kommunikationsförbindelser gör lokalen oerhört attraktiv. Garage med parkering finns i bottenplan.

 Se vår film om Dockanområdet här

Omgivning

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och lugnet vid småbåtshamnen samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns i närheten av fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger i fastigheten och inom gångavstånd i Dockan.
Övrig service såsom livsmedel / postombud , frisörer, apotek, kemtvätt et.c. finns inom Dockanområdet.


Karta

Bilder på lokalen