Kontor, Bergväggsvägen 9, Norrort, Sollentuna

  • 1 200–8 000 m²
  • Q 3 2024

Var med och skapa din egen fastighet för lager, logistik och industri i Sollentuna


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 1 200–8 000 m²
Adress Bergväggsvägen 9
Område Norrort
Kommun Sollentuna kommun
Byggår 2024
Hiss Byggs och planeras efter behov
Takhöjd 11
Tillträde Q 3 2024
Objektsnummer 41949129

Beskrivning

I det nya industriområdet i Norrsätra bygger Tisenhult-gruppen fastigheter om cirka 15 000 kvm för lager, logistik och industri. Fastigheten ligger med mycket bra skyltläge från Norrortsleden precis efter Häggvikstunneln. Fastigheterna planeras att vara färdiga att till träda från Q 3 2024. Planen är att bygga tre fastigheter i storlekarna 3 000 kvm, 5 000 kvm och en på ungefär
6 000-8 000 kvm Samtliga fastigheter går att anpassas efter kundens eget behov/krav och kommer att ha en takhöjd på cirka 11 meter. Tillträde under Q3 2024 och Q2 2025.

Läs mer om projektet på kommunens hemsida:
www.sollentuna.se/bygga-bo--miljo/stadsutvecklingsomraden/Vasjon/

En unik möjlighet att vara med och skapa den planlösning och utformning som passar just ditt företag och utveckla området tillsammans med andra starka driftiga företag. Samtliga byggnader kommer att designas och byggas av Northpower Stålhallar. Se bilder för visionsbilder och tidigare genomförda projekt eller läs mer på www.northpower.se/stal/.

Fastigheten har ett mycket utmärkt läge utmed och i direkt anslutning till Frestavägen, strax sydost om Norrortsleden. Söder och öster om Norrsätra verksamhetsområde byggs bostäder vilket gör området till en attraktiv arbetsplats såväl som bra logistikförutsättningar. Fastigheterna kommer att vara strategiskt belägna med skyltläge ut mot den trafikerade Norrortsleden.

Kommunikationer

Trafikleder: 5 minuter till Norrortsleden och Arlandavägen
Bussar: Busshållsplats i området
Pendeltåg: I Sollentuna centrum

Parkering

Runt fastigheterna efter behov

Service

I området runt Väsjöbacken byggs det en helt ny stadsdel med 4 500 nya bostäder samt butiker och skolor. Visionen är att Väsjön ska bli en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum.


Karta

Bilder på lokalen