Butikslokal, Bergkällavägen 34, Bredden Sollentuna, Sollentuna

  • 455 m²

Funktionell lokal i anslutning till E4an


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Övrig lokal / Verkstad
Total yta 455 m²
Adress Bergkällavägen 34
Område Bredden Sollentuna
Kommun Sollentuna kommun
Byggår 1989
Hiss Nej
Objektsnummer 41975740

Beskrivning

Butik och lagerytor ger sammanlagt en funktionell LOA på ca 450 kvm. Markport, vilket underlättar godsmottagning. I den andra delen erbjuds fina renoverade kontorsrum, med stora gemensamma ytor, som går användas för samlings/utbildningsrum. Objektet är anpassningsbar och det går att skapa upp till ca 1500 kvm i tre plan. Läget är strategiskt - fastigheten ligger ett stenkast från E4. Prima skyltläge mot motorvägen och goda parkeringsmöjligheter garanterar er ett bra kundflöde.

Omgivning

Bredden är ett industriområde i Sollentuna på gränsen till Upplands Väsby. Infracity ligger på gångavstånd och där finns ett stort utbud av service och butiker.

Kommunikationer

Arlanda flygplats ligger väldigt nära och det tar endast ca 15 min med bil. Bromma flygplats ligger inte mer än 30 minuter bort. Från centrala Stockholm är det både enkelt och behagligt att ta sig till Bredden endast 20 minuter med bil. Busslinjerna 534 och 537 stannar hundrameter framför fastigheten. Med dessa bussar tar det 6 min till Rotebro Pendeltågstation, från vilken det tar 24 min med tåg in till T-centralen.

Parkering

Gott om parkering på fastigheten och i området.

Service

Restaurang Bergkällan ligger ett stenkast från fastigheten. I riktning mot Bredden Centrum finns Pizzeria Mexicana och Mae Thai Express, samt MAX Burgers. SATS gym och Sport o Fitness är etablerade i Bredden Centrum. Bredden Centrum har också ett rikt utbud av detaljhandel samt andra typer av tjänster och vårdmottagningar.


Karta

Bilder på lokalen