1. Hyra verkstad. 20 lediga verkstäder i Norrort (Stockholm) Läs mer

  Sortera på

  Att hitta lediga verkstäder i Stockholm kan vara en utmaning, men det finns flera aspekter att tänka på för att göra processen smidigare. Stockholm erbjuder en mängd olika verkstäder för uthyrning, allt från mindre utrymmen för hantverk och konstnärer till större industriella verkstäder för tillverkning och produktion. Det är viktigt att ha en tydlig bild av vad du behöver för att hitta den bästa verkstaden för dina behov.

  Plats och tillgänglighet

  Platsen för din verkstad i Stockholm är avgörande. Du kanske vill ha en verkstad nära ditt hem, eller i närheten av dina kunder eller leverantörer. Tillgänglighet är också viktigt, både när det gäller transport och parkering. Tänk på att vissa områden i Stockholm kan ha begränsad tillgång till parkering eller vara svårtillgängliga med tung lastbil.

  Storlek och faciliteter

  Storleken på verkstaden är en annan viktig faktor att överväga. Behöver du mycket utrymme för maskiner och utrustning, eller söker du ett mindre utrymme för mer detaljerat arbete? Faciliteter som värme, ventilation och tillgång till vatten kan också vara avgörande beroende på vilken typ av arbete du planerar att utföra i verkstaden.

  Hyresvillkor och kostnader

  Hyresvillkoren för verkstäder i Stockholm kan variera mycket. Det är viktigt att förstå vad som ingår i hyran, och vilka extra kostnader som kan tillkomma, till exempel för el, vatten och sophämtning. Långsiktiga hyresavtal kan erbjuda större säkerhet, men kortare avtal kan ge mer flexibilitet.

  Att hyra en verkstad i Stockholm kan vara en stor investering, men med rätt planering och överväganden kan du hitta den perfekta platsen för ditt företag. Använd sökfunktionen här på Lokalguiden.se för att hitta lediga verkstäder i Stockholm som passar dina behov och krav. Vi hjälper dig att hitta rätt lokal i rätt område till rätt pris.

 2. Din sökning gav inga fler träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning