Kontor, Jägersrovägen 160, Jägersro, Malmö

  • 126 m²
  • 5 rum
  • Enligt överenskommelse

Här erbjuds ett välplanerat och ljust kontor på 126 kvm med närhet till Jägersro Center och smidig pendling med både bil och kollektivtrafik!


Lokaltyp Kontor
Total yta 126 m²
Adress Jägersrovägen 160
Område Jägersro
Publicerad 2023-09-06
Kommun Malmö kommun
Byggår 1964
Hiss Ja
Våning 2
Antal rum 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41965984

Beskrivning

Välkommen in till denna ljusa och rymliga kontorslokal som är rumsindelad i fil med fem kontorsrum i varierande storlekar.

Den stora tillgången och hjärtat i lokalen är det stora kontorsrummet längst in. Här överraskas man av ett fantastiskt ljus från stora glaspartier och en bra arbetsyta med härlig känsla. Samtliga rum har fönster ut mot grönska och i sydvästligt läge vilket ger härligt dagsljus hela arbetsdagen. Rummen är i varierande storlekar och kan disponera 1-2 arbetsplatser eller nyttjas som mötesrum. Kontorsrummen samanlänkas av yta lämplig för tex lounge eller showroom.

Välkommande och stor entré där man direkt får överblick över kontorsrummen. Fräscht pentry i den öppna kontorsytan med diskmaskin och micro. Här finns även en stor RWC med dusch, ett arkivrum och ett förråd.

Lättillgängligt läge med närhet till snabb pendling ut på Inre- och Yttre Ringvägen samt busshållplats precis utanför fastigheten. Parkering finns på fastigheten och i området.

Låter detta som något för er verksamhet? Kontakta oss på Trianon för mer information samt visning av lokalen!

Omgivning

Omgivningen består främst av en aktiv handelsplats, center för hästsport inom trav och galopp, kontor och företag samt bostäder och kolonier.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med närhet till både Inre- och Yttre Ringvägen. Centrala Malmö finns inom 1 mils avstånd. Busshållplats finns precis utanför fastigheten med täta avgångar för stadsbuss. Vid Jägersro Center finns hållplats för regionbussar.

Planlösning

Rumsindelad planlösning med fem kontorsrum i varierande storlekar med en till flera arbetsplatser per rum. Öppet pentry, två förråd/arkivrum och RWC med dusch. Se planritning.

Parkering

Ja

Service

Stort utbud av service tack vare läget precis intill Jägersro Center. Här finns shopping, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, lunchrestauranger, nöje med mera!

Vägbeskrivning

Se Google maps.

Närliggande företag

Transtema, Securitas, Bilia, Lindex, Dollarstore, Coop, Polisen, Migrationsverket m.fl.

Övrigt

Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten för er och era eventuella besökare. Intill Jägersro Center och Jägersro Trav & Galopp finns ännu större utbud av parkering.


Karta