Kontor, Hans Michelsengatan 2 A, Nyhamnen, Malmö

  • 959 m²
  • 20230401


Lokaltyp Kontor
Total yta 959 m²
Adress Hans Michelsengatan 2 A
Område Nyhamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 1957
Renoveringsår 1998/2004
Tillträde 20230401
Objektsnummer 41931725

Beskrivning

Nu har vi en fantastisk lokal ledig högt upp i huset med magnifik utsikt över vattnet och staden. Här finns plats för upp till 75 kollegor som får sin nya arbetsplats mitt i spännande Nyhamnen. Ytorna är flexibla och ni har fina förutsättningar att vara med och påverka planlösningen för att skapa en kreativ och trivsam arbetsplats. Kontorslokalen har i dag en öppen planlösning blandat med kontorsrum och mötesrum i olika storlekar. Direkt utanför dörren upplever ni ett område med närhet till kajstråk, tåg, gym och bussar samt det mesta som Malmö har att erbjuda inom shopping, service och nöje. Med gröna ytor och havet precis intill blir det enkelt att boka in promenadmöten eller kanske passa på att ta en löprunda längs kajen på lunchen. Här blir det smidigt att kombinera arbetsliv med vardagspusslet eller kanske unna sig en kväll på stan efter jobbet. Modern och miljöklassad fastighet i hållbara stadsdelen Nyhamnen med Malmö Centralstation som granne Vår fantastiska 50-talsfastighet Bylgia ligger mitt i Nyhamnen och har högsta miljöklass, LEED Platinum . Här har ni kontoret på bara några minuters promenadavstånd från Malmö Centralstation samt populära butiker, restauranger, hotell och gym. I anslutning till huset erbjuds parkeringsplatser för er som behöver ta bilen och i kvarteret finns möjlighet att hyra cykel via Malmö by bike .  I Nyhamnen växer en unik, ny och spännande stadsmiljö fram med fokus på hållbarhet för människa och miljö. Inom de kommande åren ska området utvecklas till en stadsdel med en blandning av bostäder och verksamheter, handel och service där ni som företag redan nu vill ta plats i denna expansion. Läs om kontorsläge:  Nyhamnen Ta gärna en rundvandring i lokalen genom att klicka på "visa film". Välkommen att boka en visning!

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter I nära anslutning till fastigheten finns busshållplatser med regelbundna avgångar. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens  hemsida.  I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering

På baksidan av fastigheten finns en parkering reserverad för hyresgästerna. Parkering på framsidan av fastigheten är inte tillåten.  Från 1 Juli 2022 administreras alla garageplatser av Apcoa Parkering Sverige AB. Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se . Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida.

Service

Fastigheten har 5-10 minuters gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen