Kontor, Östra Larmgatan 16, Centrum, Göteborg

  • 262–1 873 m²
  • 43 667 - 546 292 kr/mån

Välkommen till ett mycket trivsamt kontor på Östra Larmgatan 16. Med en modern och varierad planlösning finns nu möjligheten att hyra detta fina kontor på 262 kvm (ihop med andra ytor i huset kan detbli upp till 1873 kvm). Kontoret har nyligen genomgått en renovering med harmoniska kulörval på väggarna, ett mörkt fiskbensparkett som planar ut i de moderna köket där armaturerna är väl utvalda. Många av väggarna i lokalen är gjorda i glas som släpper in ljus och skapar ett härligt flöde genom lok...


Lokaltyp Kontor
Total yta 262–1 873 m²
Adress Östra Larmgatan 16
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41976538
Områdeshyra 43 667 - 546 292 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till ett mycket trivsamt kontor på Östra Larmgatan 16. Med en modern och varierad planlösning finns nu möjligheten att hyra detta fina kontor på 262 kvm (ihop med andra ytor i huset kan det bli upp till 1873 kvm). Kontoret har nyligen genomgått en renovering med harmoniska kulörval på väggarna, ett mörkt fiskbensparkett som planar ut i de moderna köket där armaturerna är väl utvalda. Många av väggarna i lokalen är gjorda i glas som släpper in ljus och skapar ett härligt flöde genom lokalen. Planlösningen är flexibel och består av ett öppet landskap, telefonrum, konferensrum samt tre mindre rum som kan nyttjas för möte eller kontorsrum. Detta kontoret är perfekt för företaget som vill sitta i en representativ lokal mitt i händelsernas centrum. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Omgivning

Kontoret är omringat av fastigheter med vacker arkitektur och bara ett stenkast bort rinner valgraven som erbjuder härliga promenadstråk med grönska. Kungsportsplatsen är en av Göteborg mest centrala platser med korta gångavstånd till butiker, gym, caféer, omtalade restauranger och aktiviteter för en upplevelse tillsammans med kollegorna. Direkt närhet till bekvämligheter som underlättar både arbetsdagen och fritiden är en god bidragande effekt till en positiv arbetskultur. Den centrala adressen skapar en enastående synlighet och tillgänglighet för kunder och besökare.

Kommunikationer

Göteborgs största knutpunkter, som Kungsportsplatsen, Brunnsparken och Centralstationen, ligger endast ett par minuters promenad bort och gör läget oslagbart för dig som åker kollektivt till arbetet.

Med bil tar du dig smidigast via Allén in till centrum för att sedan parkera längs med gatan eller närmsta parkeringshus som är Kungsgaraget eller P-hus City.

Parkering

Nej

Skyltläge

Nej


Karta