Kontor, Krokslätts Fabriker 32, Mölndal

  • 190 m²

Välkommen till anrika Krokslätts Fabriker. Nu har vi äntligen möjlighet att erbjuda en lokal om 190 kvm som lämpar sig perfekt till kontor och utstäl


Lokaltyp Kontor
Total yta 190 m²
Adress Krokslätts Fabriker 32
Område Mölndal
Kommun Mölndals kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41946617

Beskrivning

Välkommen till anrika Krokslätts Fabriker. Nu har vi äntligen möjlighet att erbjuda en lokal om 190 kvm som lämpar sig perfekt till kontor och utställning. Lokalen har en takhöjd om 5 meter och har stora fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Lokalen har en öppen planlösning med entresolplan och är belägen på plan 2 av 4 med access via personhiss och lasthiss.
Krokslätts fabriker har de senaste åren utvecklats till en egen liten oas med flertalet bra lunchrestauranger, umgängesytor och promenadstråk i mysiga Safjället. På området finns Nordic Wellness samt ett nybyggt businesshotell med konferensmöjligheter. Det finns även möjlighet att hyra konferensanläggningar i olika storlekar i fabriksbyggnaderna. På området finns M-carsharing, Styr-och-ställ station samt elsparkcyklar. Här finns även möjlighet att hyra parkering utomhus eller i garage som låses nattetid. Spårvagnar och bussar i anslutning till området och nära påfart till E6. Vill du veta mer eller boka tid för visning, välkommen att kontakta oss på loqalo.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen