Kontor, Boställsvägen 7, Aspholmen, Örebro

  • 224–274 m²
  • 2026-01-01

Lager- och kontorslokal med trivsamt läge på Aspholmen!


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 224–274 m²
Adress Boställsvägen 7
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde 2026-01-01
Objektsnummer 41977887
Bifogade filer

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trivsamma lokal, strategiskt belägen på Aspholmen. Här sitter ni lättillgängligt i entréplan med egen port och smidigt att parkera bilen.

Lokalen erbjuder er lageryta med egen port för inlastning, förråd, tre kontor och pentry med tillhörande pausyta samt WC.

Här finns även möjlighet att ladda elbilen för er som har behov av miljövänliga transportalternativ. Dessutom har ni tillgång Aspholmens stora utbud av närservice så som lunchrestauranger, gym, padel, café och bekväm cykelväg till Örebro city!

Lokalen är idag 224 kvm men här finns möjlighet att öppna upp till en av grannlokalerna för att få mer yta om ytterligare ca 150 kvm.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Lokalen är fördelad på lager, förråd, tre kontorsrum och paustrum med pentry och WC. Inlastning till lager via port och entré via trapphus.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler.
Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.


Karta

Bilder på lokalen