Kontor, Birger Jarlsgatan 10, City, Stockholm

  • 100 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 100 m²
Adress Birger Jarlsgatan 10
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1891
Renoveringsår 1984
Objektsnummer 41906882

Beskrivning

Upptäck arbetslivet på Birger Jarlsgatan 10 där vårt karakteristiska kontor högst upp i huset bjuder på en imponerande utsikt över Biblioteksstan. Den cirka 100 kvadratmeter stora lokalen erbjuder en öppen kontorsdel, mötesrum samt ett rum mot innergården, perfekt för samtal och avkoppling under arbetsdagen. Kontoret präglas av en varm och inbjudande atmosfär med vackra trägolv, ljusa väggar och generösa ljusinsläpp från stora fönster. På innergården skapas en lugn oas mitt i stadens puls.   Elegant kontor i historisk miljö intill tunnelbana, shopping och grönområden Den miljöcertifierade fastigheten på Birger Jarlsgatan 10 har LEED Guld-stämpel och har genomgått omvandlingen från ett före detta bostadshus från slutet av 1800-talet till representativa kontorslokaler. Entrén välkomnar er med en vacker ekdörr, och byggnaden är stolt blåmärkt av Stadsmuseet i Stockholm, vilket vittnar om dess höga kulturhistoriska värde. Belägen vid Nybroplan, en stenkast från Kungsträdgården och Norrmalmstorg, ger fastigheten er närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden. Här lever historiska kvarter dygnet runt, fyllda med en mix av kontorsarbete, shopping och kulturliv.
Smidigt och flexibelt erbjudande  

Erbjudandet inkluderar en fast månadskostnad på 110 000 kronor, täckande fastighetsskatt, värme och kyla, sophantering och el. Flexibilitet är nyckeln, med möjlighet till kortare avtal för ökad anpassning till era behov. Vasakronan är mer än bara en hyresvärd – vi är er hjälpsamma partner, alltid redo att stötta er på er företagsresa.
Välkomna till ert nya kontor, där arbete inte bara är en plikt utan en passion - boka en visning!

Hyra: 110000 SEK/månad (inkl samtliga tillägg) exkl moms

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city. Arlanda Express - 10 min Citybanan och T-centralen -12 min Stockholms centralstation - 12 min Tunnelbana Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg och ligger bara någon minut från fastigheten. Bussförbindelser och spårvagn Ett flertal busslinjer passerar utanför på Birger Jarlsgatan. Spårvagn till t. ex. Djurgården stannar mitt emot Dramaten på Nybroplan. För mer information, se Länk till SL:s webbplats Länk till SJ:s webbplats

Parkering

Hyresgäster kan kontakta Aimo park på telefon 0771-96 90 06, eller besök www.aimopark.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Birger Jarlsgatan och Grev Turegatan.

Service

Fastigheten är belägen invid Nybroplan med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden, ett stenkast från Kungsträdgården och Norrmalmstorg. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. Restauranger  I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna Riche, East, Sturehof samt i närliggande gallerior där det finns ett stort urval av restauranger och caféer.   Shopping  När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger Mood-gallerian med flertalet kaféer, butiker och restauranger.   Träning Sats Stureplan - Beläget på Birger Jarlsgatan 6C.    Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59  Sturebadet - Beläget i Sturegallerian


Karta

Bilder på lokalen