Kontor, Fleminggatan 18, Kungsholmen, Stockholm

  • 1 658 m²
  • Enligt överenskommelse

Unik lokal på plan 0 i huset med tillgång till egen inglasad uteplats samt generös takhöjd


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 658 m²
Adress Fleminggatan 18
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1970
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41941123
Bifogade filer

Beskrivning

Unik lokal med en gedigen takhöjd på 3.8 meter som ger ett intryck av mycket rymd. Med en stilfull entré som leder dig vidare in till lokalen med gott om plats för ca 120 fasta arbetsplatser, touch down platser och möjlighet till ett flertal mötes samt konferensrum inom lokalen.
Här har du möjlighet att vara med och skapa en toppmodern och exklusiv arbetsplats för dig och dina medarbetare. Med stora härliga glaspartier runtom innergården har ni möjlighet att få en alldeles egen uteplats på sommaren.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Det finns en trevlig park invid huskropparna som blir en perfekt grön oas med sittplatser att koppla av i under sommarhalvåret.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Rådhuset endast 300 meter bort från entrén. Precis utanför huset passerar ett antal bussar dagligen däribland linje 1.

Härifrån har du gångavstånd till Stockholms Central, Arlanda Express samt Cityterminalen som ligger ca 500 meter bort.

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset, och från lokalen tar man enbart hissen ner till garaget. Här finns även cykelparkering för de som väljer att cykla till jobbet.

Service

I fastigheten finns en gemensam reception där man kan få hjälp med förutom praktiskt information även tidsbesparande tjänster såsom tvätt, kemtvätt, skrädderi mm.

Konferensmöjligheter hos Convendum finns i fastigheten, här kan ni boka externa konferensrum från 4 personer upp till 180, för kortare och längre sittningar.

Från entréhallen tar ni er smidigt till lokalen via hiss eller rulltrappor.

Omklädningsrum och duschar finns.

Lastintag finns med leveransgång fram till lokalen.

En trappa ner i huset finner du restaurangerna Itamae Sushi samt Holy Greens där du kan inta eller hämta upp din lunch till kontoret. Ta hissen ner till SATS eller varför inte handla på ICA Kvantum, Apoteket eller systembolaget innan du beger dig hemåt för dagen.


Karta