Butikslokal, Adolfsbergsvägen 6, Aspholmen, Örebro

  • 571 m²
  • 2024-09-01

Butikslokal på Aspholmen!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 571 m²
Adress Adolfsbergsvägen 6
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Byggår 1964
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde 2024-09-01
Objektsnummer 41977888

Beskrivning

Välkomna till denna trivsamma butikslokal med tillhörande lager med egen port! Här erbjuds förutom generös butiksyta även tre kontor, konferensrum och pausrum med tillhörande pentry. Bra skyltläge och lättillgängligt för kunder med parkering precis utanför. Flertalet verksamheter som närmsta grannar, allt från butiker, restauranger, gym mm som bidrar till rörelse i området.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Planlösningen är idag uppdelad på butiksyta, lager med port samt tre kontor/mötesrum och ett konferensrum. Här finns även pausrum med tillhörande pentry samt WC.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

Förnyelsebar fjärrvärme och grön el, Solceller


Karta

Bilder på lokalen